Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

APEX ID KERR - apex locator

12360
2,940.00 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 2471 punct
Puncte fidelizare: 74 punct
+
Adaugati la favorite

Apex ID este un aparat compact si modern cu functii unice care va permit sa va concentrati asupra a ceea ce este important, asigurand rezultate precise.

Caracteristici si avantaje:

-Setarea "Punctului zero":

- Posibilitatea setarii "punctului zero" in functie de aprecierea dumneavoastra clinica. Nu este nevoie sa urmariti constant monitorul, semnalele auditive va vor anunta cand ati ajuns la "punctul zero" ales.

- Precizie in aproape toate conditiile. Apex ID a fost creat pentru a fuctiona in aproape toate conditiile (uscat, umed, sangerare, EDTA, hipoclorit, clorhexidina) si pentru a furniza precizie in citire.

- Calibrare continua: Spre deosebire de alte apex locatoare de pe piata, Apex ID se autocalibreaza continuu pentru o citire precisa, neintrerupta si in timp real.

- Dimensiuni reduse: 6.5cm x 9.5cm;

-Usor de citit (ecran color);

- Fara fir;

- Baza stabila.

Prezentare:

Setul contine: Apex ID (1 buc)

Stand pentru Apex ID (1 buc), Carlig pentru buza (5 buc), Carlig pentru ac B (2 buc), Carlig pentru ac A (1 buc), Apex ID IFU (1 buc)

Baterii AAA 1.5V (3 buc)


Producator:
KERR ENDODONTICS
Produse similare
Consultanti
Produse noi