Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

Klockner - Caz clinic Dr. Maria Cristina Hârceagă

Va prezentam un caz clinic al unui pacient unde s-a facut o reconstituire unidentara cu ajutorul unui implant Klockner Tissue Level. Cazul apartine doamnei Dr. Maria Cristina Hârceagă.

Caz realizat in totalitate digital.


Extractia unui molar cu perforatie in planseu, realizarea unei manopere chirurgicale de prezervare alveolara.


Inserarea dupa 4 luni a unui implant Cone Essential tissue level Klockner +socket seal abutment.


Dupa 3 luni de la inserarea implantului s-a frezat o coroana insurubata de zirconiu monolitic.Avantaje ale implanturilor Klockner tissue level:

- Mentine stabilitatea tesuturilor periimplantare datorita plasarii la distanta de os a interfetei implant bont (microgap);

- Designul special conceput care respecta spatiul biologic.

Rezultatul final.Dr. Maria Cristina Hârceagă a absolvit Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca in anul 2011. In anul 2015 a obtinut titlul de medic specialist parodontologie, iar anul acesta a obtinut titlul de medic primar parodontologie. Isi desfasoara activitatea in Turda, Romania in cadrul unei clinici conducand  o echipa interdisciplinara. Fiind pasionata de stomatologia digitala a implementat in clinica sa un protocol de lucru complet digital. Practica sa privata se axeaza pe domeniul implantologiei, parodontologiei si a restaurarilor protetice pe implanturi. Participă la cursuri și congrese de specializare periodice, atât în țară, cât și în străinătate. A efectuat stagii clinice de pregatire in Spania, Italia, Germania, Franta.

Cautare

Ultimele articole

"Fixarea adezivă - o abordare simplificată însă complet predictibilă" 26 noiembrie 16:00 Lector: Dr Silvana Thering, specialist protetică...
Cursuri Cabinete Dentsply Sirona - Perioada Septembrie - Noiembrie 2021