Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

Lampa de fotopolimerizare – Heraeus Kulzer Translux Wave

 

Succesor al unei lampi de fotopolimerizare de succes: Translux Wave

Heraeus Kulzer prezinta Translux Wave in Europa de Est, o lampa LED pentru fotopolimerizarea materialelor dentare fotopolimerizabile. Cu Translux Wave, compania introduce pe piata succesorul bine-cunoscutei Translux Power Blue. Calitatile sale intens apreciate, cum ar fi greutatea mica de doar 145 g si utilizarea usoara, au ramas aceleasi ca si inainte. Design-ul sau ergonomic a devenit acum si mai modern. Translux Wave este recomandata pentru polimerizarea materialelor dentare cu priza foto, cum sunt adezivii si materialele de obturatie care sunt activate la o lungime de unda cuprinsa intre 440–480 nm. A fost dezvoltata pentru a produce in mod constant restaurari odontale de o calitate deosebita si pentru a asigura o polimerizare optima.

Polimerizare sigura si eficienta

Heraeus Kulzer a creat o lampa de polimerizare astfel incat caldura emisa sa fie in cantitate foarte mica, chiar si la intensitate crescuta, pentru a proteja pulpa dentara. In plus, noul ghid de lumina, care are o angulatie mai mare, permite un acces imbunatatit in regiunea molarilor. Translux Wave permite o polimerizare optima pentru toate materialele dentare bazate pe camforquinona. Translux Wave ofera doua programe alese prin butonul power, trecerea fiind usoara si confortabila fara a intrerupe procesul de polimerizare.

Datorita greutatii sale mici, Translux Wave este foarte usor de folosit. Design-ul ergonomic fara fir permite libertate de miscare, facand regiunea molarilor mai accesibila. Apasand butonul power o data, se activeaza modul rapid de 10 secunde. Apasandu-l de doua ori, programul se schimba in modul de 20 secunde. Lumini micute LED indica schimbarea programului.

Translux Wave este dotata cu o baterie Li-ion de lunga durata, care necesita foarte putin timp pentru reincarcare intr-un aparat separat. Chiar si schimbarea bateriei este rapida si usoara. Radiometrul incorporat asigura performantele necesare pentru restaurari perfecte. Cu Translux Wave, Heraeus Kulzer a creat o lampa de polimerizare care intruneste toate cerintele fotopolimerizarii si asigura a profunzime optima a acesteia.

Cautare

Ultimele articole

"Fixarea adezivă - o abordare simplificată însă complet predictibilă" 26 noiembrie 16:00 Lector: Dr Silvana Thering, specialist protetică...
Cursuri Cabinete Dentsply Sirona - Perioada Septembrie - Noiembrie 2021