Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

SOPIRA Citoject va ajuta sa realizati injectii intraligamentare de precizie inalta


SOPIRA este expertul in anestezia locala. Precizia, functionalitatea si siguranta reprezinta prioritatile noastre pentru ca dumneavoastra sa va concentrati pe tratamentul in sine. Heraeus Kulzer va prezinta seringa Citoject, o completare adusa portofoliului de produse SOPIRA, care va ajuta sa faceti fata provocarilor privind anestezia locala.

Anestezia intraligamentara va fi preferata dumneavoastra

SOPIRA Citoject face injectiile intraligamentare si mai simple pentru dumneavoastra si mai confortabile pentru pacienti – un design inovator exceptional. Aceasta va ofera un control excelent pentru o injectie delicata: doar 0,06 ml de anestezic este eliberat prin apasarea manerului. Protectia de plastic integrata ofera un plus de siguranta. Distributia echilibrata a greutatii va ajuta sa o manevrati in mod sigur si precis.

Anestezia intraligamentara ofera pacientilor o alternativa confortabila. Injectand substanta activa in spatiul periodontal, este posibil sa anesteziati imediat si complet un singur dinte. Perceptia durerii injectiei este redusa la minimum si sistemul cardiovascular nu este supus unui stres suplimentar.

Beneficii ale anesteziei intraligamentare:

  • Durata anesteziei nu este exagerat de lunga, astfel imbunatatind nivelul de confort al pacientului.
  • Stres cardiovascular minim datorita unei doze considerabil mai mici de anestezic.
  • Rate mai mici de esec al anesteziei (Weber, 2005).
  • Prevenirea complicatiilor vasculare acute rezultate in urma injectiilor intravasculare neintentionate care se pot produce in ciuda aspiratiei (Kämmerer et al., 2010).
  • Perioada minima de asteptare intre injectie si tratatment (aproximativ 30 de secunde) cu o adancime de inductie foarte buna si durata scurta a anesteziei (aproximativ 30 de minute).

Completarea perfecta – Acele noastre dentare unice SOPIRA cu varf scurt

Acele noastre special realizate asigura ca aceasta metoda ofera analgezie sigura, de incredere pentru numeroase indicatii. Bucurati-va de toate beneficiile anesteziei intraligamentare cu solutia noastra all-in-one.

  • Acele ILA previn indoirea in spatiul desmodontal si reduc riscul de ranire a tesutului.
  • Tripla fatetare reduce durerea initiala a injectiei.
  • Invelisul de silicon asigura o penetrare optima a tesutului.

sophira-carpule

Acele ILA sunt disponibile in dimensiunile 30G 12 mm si 30G 16 mm.

Alegand Sopira, puteti realiza orice tratament. Experienta noastra de lunga durata in acest domeniu va inspira si increderea de care aveti nevoie in activitatea zilnica. Cu Heraeus Kulzer, anestezia locală este pe maini bune.

Cautare

Ultimele articole

"Fixarea adezivă - o abordare simplificată însă complet predictibilă" 26 noiembrie 16:00 Lector: Dr Silvana Thering, specialist protetică...
Cursuri Cabinete Dentsply Sirona - Perioada Septembrie - Noiembrie 2021