Transport GRATUIT pentru toate comenzile! 

VITA MODELLING FLUID RS: Lichid de modelat ceramica

VITA MODELLING FLUID RS: Lichid de modelat ceramica ce asigura o fiabilitate maxima a procedurii

Materialele ceramice care permit o perioada mai lunga de modelare ofera avantaje clare tehnicienilor dentari, mai ales in cazul restaurarilor mari cu elemente multiple. Daca materialul isi pastreaza consistenta cremoasa in timpul stratificarii si nu pierde din stabilitate, atunci s-au indeplinit cerintele pentru o stratificare perfecta. VITA MODELLING FLUID RS depaseste aceste cerinte asigurand fiabilitatea maxima a procedurii, datorita contractiei scazute in timpul arderii.

Tehnicienii dentari experimentati stiu cat de importanta este controlarea corecta a umiditatii ceramicii, pentru ca o restuarare cu elemente multiple sa se finalizeze cu succes: daca materialul este prea uscat se va rupe, daca acesta este prea umed, va curge, iar stratificarea va fi aproape imposibila. Specialistii VITA in ceramica s-au concentrat pe aceste aspecte in elaborarea VITA MODELLING FLUID RS (RS = Red Solution, „Solutie rosie”). Acest lichid de modelat pentru toate materialele VITA VM9, VM13 si VMK Master confera o consistenta omogena si asigura stabilitate, repectiv prelucrarea umeda pe o perioada indelungata. Astfel, acest fluid este perfect in cazul restaurarilor mari si a puntilor cu elemente multiple.

Asa cum afirma maestrul tehnician dentar Daniel Sperlich, responsabil de managementul ceramicilor de fatetare: „Expertii prefera VITA MODELLING FLUID RS, nu doar din cauza stabilitatii excelente si a contractiei scazute la stratificare. Cu acest fluid se poate mentine intotdeauna nivelul potrivit de umiditate al ceramicii, ceea ce favorizeaza stratificarea umeda si intrepatrunderea culorilor. Aceasta, la randul sau, sprijina efectele de lumina dispersata, care pot fi apreciate la adevarata lor valoare doar dupa finisare.”

Utilizarea VITA MODELLING FLUID RS nu ar putea fi mai usoara si nu necesita schimbarea procedurii de lucru. Utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji nici in cazul temperaturilor ambientale ridicate, deoarece acest fluid permite timp de lucru suficient, chiar si la lucrari mari ce presupun stratificari indelungate.

Consultati distribuitorul Dumneavoastra specializat sau consultantul VITA cu privire la VITA MODELLING FLUID RS. 

VITA MODELLING FLUID RS: lichidul de modelare ce ofera fiabilitate maxima, pentru toate materialele VITA VM 9, VM 13 si VMK Master.

VITA Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co. KG

Cu sediul in Bad Säckingen/Germania, VITA Zahnfabrik H. Rauter GmbH & Co. KG concepe, produce si lanseaza de peste 85 de ani solutii inovatoare pentru tehnica dentara cu un standard de calitate extreme de ridicat si este recunoscut pe plan mondial ca un pionier si un trendsetter . Standardul de culori VITA, de exemplu, este recunoscut pe plan international in domeniul dentar  si este o referinta in determinarea nuantelor. Utilizatori din 120 de tari beneficiaza de gama cuprinzatoare de produse si servicii oferite de  VITA Zahnfabrik. Aceasta include  sisteme analogice si digitale de determinare a culorii, dinti din acrilat si ceramica, materiale pentru fatete si coroane realizate prin proceduri conventionale si computerizate, echipamente, precum si o gama larga de servicii si posibilitati de training.

Cautare

Ultimele articole

"Fixarea adezivă - o abordare simplificată însă complet predictibilă" 26 noiembrie 16:00 Lector: Dr Silvana Thering, specialist protetică...
Cursuri Cabinete Dentsply Sirona - Perioada Septembrie - Noiembrie 2021