Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Baie ultrasunete si sistem incalzire Dr. Protect 6l

Scrie o recenzie
ART0011803
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 1623 punct
Puncte fidelizare: 49 punct
1,622.41 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Baie curatare cu ultrasunete Dr. Protect

Alege noua baie ultrasonica Dr. Protect cu sistem de incalzire si asigura-te ca atat frezele dentare, cat si instrumentarul stomatologic sunt curatate corect, rapid si foarte silentios. Folosind acest echipament in clinica stomatologica, laboratorul de tehnica dentara sau chiar in cabinetul veterinar iti vei creste eficienta exponential. 

Panoul de control cu touchscreen este foarte usor de utilizat, oferind informatii despre cele 6 programe de curatare cu ultrasunete, cat si despre temperatura la care se efectueaza igienizarea. Atat panoul de control, cat si carcasa baii de curatare sunt rezistente la umiditate, dar si la substantele chimice cu care intra in mod obisnuit in contact. Inclusiv placa de baza a baii cu ultrasunete beneficiaza de protectie impotriva infiltrarii apei. Un alt avantaj al carcasei realizate din materiale non-metalice este nivelul de zgomot redus cu pana la 40% fata de o baie ultrasonica produsa din otel.

Echipamentul are o constructie solida, foarte bine gandita, intrucat cele doua generatoare ultrasonice, cat si cele doua incalzitoare din ceramica asigura o distribuire uniforma a undelor ultrasonice, respectiv a caldurii pentru performanta maxima. Tancul se goleste rapid printr-o valva usor de utilizat, fiind astfel un produs eficient, ce faciliteaza munca zilnica.

Avantaje:

 • Panou de control cu touchscreen intuitiv
 • Valva de golire
 • Doua generatoare ultrasonice 
 • Doua incalzitoare ceramice
 • Doua ventilatoare de racire
 • Timer digital cu 6 programe
 • 3 optiuni de temperatura
 • Carcasa solida rezistenta la umiditate

Caracteristici:

 • Dimensiuni exterioare: 515 x 305x 240 mm
 • Dimensiune bazin: 323 x 205 x 99 mm
 • Capacitate: 6L
 • Greutate: 8.6 kg
 • Frecventa ultrasunete: 35000Hz
 • Voltaj si putere: 300W (AC 230~240V/50Hz)


Prezentare:
Bucata.

Brand
Dr. Protect
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata