decembrie 8, 20190.800.808.809 / 021.311.56.17/18info@dentotal.ro

​Curs: Prevenirea infectiilor in cabinetul dentar – 17 iunie, Iasi

Cursul „Prevenirea infectiilor in cabinetul dentar” isi propune sa aprofundeze nivelul cunostintelor asistentelor dentare asupra tipurilor de infectii la care sunt expuse in mediul de lucru si asupra modului de transmitere al acestora. Numai prin intelegerea modului de raspandire al infectiilor se pot implementa masuri eficientede control.

Data: 17 iunie 2017

Locatie: Iasi, Hotel Unirea, Piata Unirii nr.5

Taxa participare: 80 RON

TRAINER: Dr. Alexandru lordache

Dr. Alexandru lordache este medic stomatolog si trainer autorizat al unor producatori de renume. A dobandit calificari post-universitare in diferite domenii ale stomatologiei si a cooperat activ cu producatori de renume de materiale si echipamente dentare.

A sustinut continuu cursuri de dezvoltare profesionala pentru a fi mereu la curent cu toate noutatile in domeniu.

Experienta in domeniul igienizarii a fost dobandita prin participarea la numeroase cursuri si specializari atatin tara cat si in strainatate. A lucratcu medici, asistente, igienisti, specialistiin educatie medicala si instructori in domeniul asistentei medicale dentare din UK si din Italia. A sustinut prezentari si training-uri in domeniul asistentei medicale si igienizarii atatin Bucuresti cat si in tara.

 

Leave a Comment

Contactati-ne!

Daca aveti nevoie de o informatie, va vom raspunde in cel mai scurt timp!