Transport GRATUIT pentru toate comenzile

CLORAMINA T SIN 500 mg 50 cpr

Scrie o recenzie
ART0008075
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 24 punct
Puncte fidelizare: 1 punct
23.23 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Cloramina T este un dezinfectant cu spectru larg de actiune asupra microorganismelor patogene, incluzand bacterii Gram pozitive si Gram negative, fungi, levuri, virusi, microbacterii si bacterii sporulate.
Compozitie:
Un comprimat de Cloramina T – Sin 500 mg contine: Cloramina T 500 mg (continut minim in clor activ 25 %); Excipienti: amidon de porumb, stearat de magneziu, talc.
Mod de utilizare:
Comprimatele de Cloramina T – Sin 500 mg se dizolva in apa comuna, la temperatura camerei. Solutia obtinuta se aplica pe suprafetele de interes, apoi se lasa sa actioneze pe durata recomandata, dupa care se clateste cu apa.

Timp de actiune recomandat (va rugam sa tineti cont ca dozele prezentate sunt orientative deoarece in conditii concrete dezinfectia este influentata de gradul de contaminare organica, temperatura, pH precum si materialul care trebuie dezinfectat).
- Pentru dezinfectia suprafetelor tari (pereti, pavimente ) din gresie, faianta, ciment, lemn, plastic din spatii private si zone de sanatate publica (spitale, cabinete medicale, sali de asteptare, localuri publice, intreprinderi din industria alimentara, laboratoare pentru preparate culinare, unitati de alimentatie publica, etc.) se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este maxim 30 minute.
- Pentru dezinfectia instalatiilor de spalare (bai, piscine, bazine de inot, rezervoare ), se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este de min. 6 ore.
- Pentru dezinfectia grupurilor sanitare se dizolva cate 75 - 80 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore.
- Pentru dezinfectia obiectelor (sticla, portelan, plastic, jucarii, termometre, vesela) se dizolva 10 - 20 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 60 min.
- Pentru dezinfectia suprafetelor din incaperile de internare a animalelor si din adaposturile pentru animale se dizolva cate 40 - 60 comprimate / litru apa si se lasa sa actioneze minim 6 ore.
- Pentru dezinfectia suprafetelor din clinici si dispensare veterinare, sali de necropsie se dizolva cate 20 - 22 comprimate / litru apa – durata de actionare este de min. 30 min.


Prezentare:
Flacon 50 comprimate.

Brand
Sintofarm
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Fisa tehnica (fisa_tehnica_Cloramina_T_cpr_-_2016.pdf, 3,493 Kb) [Descarcare]

Aviz (aviz_cloramina_cpr_valabil_2024.pdf, 178 Kb) [Descarcare]

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata