Compozite autopolimerizabile

EVICROL

118,41 lei Pret
In stoc

Descopera gama de compozite autompolimerizabile pentru restaurare coronara

Restaurarea coronara este unul dintre cele mai utilizate tehnici in stomatologie. Descopera materiale calitative si performante pentru lucrarile de restaurare coronara din cabinetul tau stomatologic. Opteaza pentru compozite autopolimerizabile ce iti permit restaurari in cavitati de clasa III si clasa IV, precum si reconstruiri de bonti. Cu acest material vei putea realiza lucrari dentare care sa aiba un aspect si o consistenta naturala. Reda zambetul pacientilor tai cu restaurari corecte din punct de vedere functional si estetic. Descopera si tu avantajele utilizarii de materiale compozite autopolimerizabile.

Compozite dentare autopolimerizabile cu proprietati chimice si fizice excelente

Compozitele autopolimerizabile prezinta cateva avantaje de necontestat in comparatie cu alte materiale disponibile pe piata. Consistenta compozitelor autopolimerizabile este de pulbere-lichid, ceea ce permite ajustarea consistentei produsului final in functie de particularitatile fiecarui caz. De asemenea, acest tip de material are proprietati mecanice foarte bune, ceea ce iti va permite sa obtii lucrari restaurative durabile si care vor avea un foarte bun comportament elastic si la contractie. Din punct de vedere al dimensiunii umpluturii, pe dentotal.ro vei descoperi produse cu particule macro.

Preturi avantajoase la Dentotal

Comanda simplu si rapid materiale compozite autopolimerizabile cu doar cateva click-uri. Pe dentotal.ro gasesti toate materialele si instrumentele necesare pentru lucrari de restaurare coronare care vor satisface si cei mai pretentiosi clienti.

Descopera portofoliul nostru ofertant de consumabile stomatologice. Alege materiale de calitate si ofera-le pacientilor tai rezultatele pe care le asteapta. In plus, portofoliul Dentotal este constat actualizat cu cele mai cunoscute produse din industria stomatologica, dar si cu produse inovatoare care te vor ajuta sa duci procedeele dentare din cabinetul tau la un nou nivel. Bucura-te de beneficiile oferite, precum transport gratuit la orice comanda, dar si asistenta si suport tehnic in alegerea echipamentelor, instrumentelor si materialelor cele mai potrivite pentru nevoile tale.