Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Bucuresti - curs teoretic Dentotal

“Să înțelegem măsurile de dezinfecție și protecție în practica stomatologică”

Curs teoretic

Cine sustine acest curs teoretic?

Lector în cadrul acestui curs este Dr. Anca Kovacs.

Dr. Anca Kovacs a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul UMF Iuliu Hațieganu - Cluj Napoca și deține o diplomă de Master în Marketing și Comunicare în Afaceri.  

O parte importantă din activitatea profesională, alături de cea clinică, și-o dedică proiectelor educaționale și campaniilor de conștientizare a standardelor de bună practică medicală în domeniul sănătății orale. 

Este pasionată de inovația în domeniul restaurărilor coronare directe și indirecte, urmărind îndeaproape soluțiile de tratament nou lansate care pun la dispoziția practicienilor protocoale de lucru simplificate, mai eficiente și menite să ofere, în mod predictibil, rezultate de cea mai bună calitate.

Despre curs:

Când vine vorba de microorganisme, chiar dacă nu le vedem, noi știm că ele sunt acolo. Dacă nu facem tot posibilul să le eliminăm, consecințele pot fi extrem de serioase. De aceea dezinfectăm mereu, dar suntem siguri că am desființat toate sursele de infectare?

Există norme și protocoale foarte clare, în vigoare, menite să reducă la minimum riscul de infectare încrucișată a pacienților și a personalului din cabinet. De asemenea, sunt reglementate și metodele de verificare a eficienței sterilizării, care asigură certitudine și trasabilitate. Aplicate întocmai, aceste măsuri ne oferă confortul emoțional al lucrului într-un mediu sigur. Le vom lua pe fiecare și le vom discuta pas cu pas, cu exemple de bună practică și cu opis-ul de dezinfecție în mână, ca să ne asigurăm că avem tot ce ne trebuie în cabinet astfel încât fiecare pacient care se așează în fotoliul stomatologic să beneficieze de un tratament lipsit de germeni adiționali.

Program: 09:00 - 12:30

Locuri disponibile: 50

Taxa de participare/ pers.: 200 lei

Pentru inscrieri contacteaza-l pe Dumitru Schipor la 0749 063 151

Locatia evenimentului
Adresa: Hotel Caro**** (Sala Mihai Eminescu - Mezanin), Bd. Barbu Vacarescu, Nr. 164A, Sector 2, Bucuresti
Incepe: 28/05/2022, 09:00
Se incheie: 28/05/2022, 12:30
Cautare
Ultimele articole
Inscrie-te la webinar-ul 3M "2 Steps for Simple Cementation  of Crowns, Veneers, Inlays..." sustinut de Dr. Ivan Škorput
Inscrie-te la workshop-ul "Refacerea esteticii zonei anterioare" sustinut de Dr. Paulo Monteiro!
Produse