Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Braila - curs endodontie Dentotal

Noul abord endodontic utilizand cel mai nou sistem : Protaper Ultimate - Maillefer

Workshop Endodontie Q3&Q4

 

Cine este lector demonstrator in cadrul acestui workshop de endodontie?

Lector Demonstrator va fi Dr. Sebastian Lupu

Dr. Sebastian Lupu și-a descoperit pasiunea față de endodonție încă din timpul Facultății de Medicină Dentară, din cadrul U.M.F. "Grigore T. Popa", Iași. A continuat studiile la Masterul în Microendodonție Clinică și Chirurgicală nivel II, din Torino – Italia, iar de curând a dobândit Certificarea de Trainer Dentsply Sirona Endodontics în Ballaigues, Elveția.

Practică această ramură a medicinei dentare de peste 20 de ani, iar de-a lungul timpului a reușit să efectueze mii de tratamente endodontice de diferite grade de dificultate. A introdus microscopul operator în tehnica sa de lucru în anul 2009, iar de atunci asigură pacienților săi mai multă precizie. Datorită proprietăților acestui echipament dentar (de augmentare a câmpului vizual), peste 95% dintre tratamentele de canal au avut rezultate predictibile și de succes.

Numărul considerabil și în continuă ascensiune de re/tratamente endodontice complexe reușite au condus la crearea multor solicitări de „mentoring” din partea colegilor. Astfel, în anul 2017, Dr. Sebastian Lupu a înființat proiectul ENDOLearning, prin intermediul căruia dorește să acorde suport, demonstrații și tips&tricks-uri în endodonție celor care sunt pasionați de această ramură a stomatologiei.

Astăzi, pasiunea pentru endodonție microscopică continuă, motiv pentru care nu refuză niciodată participarea la evenimente de specialitate care îi oferă oportunitatea de actualizare și îmbunătățire a workflow-ului.


Ce vei afla participand la acest workshop endodontie?

Dentsply Sirona introduce ProTaper Ultimate, o soluție care combină ultima generație de ace rotative ProTaper, o dezinfecție îmbunătățită și obturație dedicată care funcționează perfect împreună. Acest sistem este conceput special pentru clinicienii care efectuează frecvent proceduri endodontice și doresc să extindă gama de tratamente pe care le oferă pacienților. Ca soluție completă, Soluția ProTaper Ultimate vine împreună cu un sealer de sigilare si etansare de ultimă generație, AH Plus Bioceramic Sealer. Special creata pentru practicieni, secvența Slider-Shaper-Finishers acoperă o gamă completă de situații anatomice cu o eficacitate de curățare cu 25% mai bună și o obturație care replica microstructural anatomia canalului radicular foarte aproape de 100%.


Desfasurator:

08.45 – 09.00 Inregistrarea participantilor

09.00 – 11.30 Teorie

11.30 – 12.00 Pauza de pranz

12.00 – 13.30 Workshop


Data: 7 Octombrie 2022

Locatia: Hotel Saint Germain, Strada Grădinii Publice, Nr. 1, Braila

Locuri disponibile: 12

Tarif de participare/ pers: 450 Lei

Pentru inscrieri contacteaza-l pe Catalin Moroianu la 0749 063 308

Locatia evenimentului
Adresa: Hotel Saint Germain, Strada Grădinii Publice, Nr. 1, Braila
Incepe: 07/10/2022, 08:45
Se incheie: 07/10/2022, 13:30
Cautare
Ultimele articole
Join 3M on the 29th of September when Dr. Eva Berroeta and Dr. Giuseppe Chiodera compare direct vs indirect approaches to posterior restorations!
Workshop organizat de Dentotal despre scannere intraorale. Dr. Rares Magheru te va ajuta sa te familiarizezi cu fluxul de lucru in mediul digital.
Produse