Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

CUTIE POLIPROPILENA PENTRU INSTRUMENTE INTEPATOARE/TAIETOARE 5L

17162
13.26 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 12 puncte
+
Adaugati la favorite

Recipient din polipropilena utilizat pentru depozitarea deseurilor medicale intepatoare-taietoare.

Avantaje:
- Confectionat din material plastic rigid de tip polipropilena, rezistent la actiuni mecanice produse de obiectele ascutite.
- Volum nominal 5 litri;
- Capacitate utila: 4 litri;
- Autoclavabil, rezistent la cadere, perforare.

Caracteristici:
- Etans, impermeabil, de culoare galbena, marcat cu pictograma ‘’Pericol biologic’’, eticheta, linie de marcaj al nivelului maxim de umplere, mod de utilizare.
- Prevazut cu capac pentru inchidere provizorie sau definitiva, sistem de detasare a acelor de seringa sau a lamelor de bisturiu, cu o singura mana, sistem antiretur.
- Categorii de deseuri care pot fi colectate, stocate, transportate si eliminate in acest tip de recipient: ace, lame de bisturiu, catetere, pipete, flacoane din sticla, alte deseuri intepatoare-taietoare provenite din activitatea medicala.

Prezentare:
Cutie 5l.Produsul este certificat conform normelor ADR marcaj conform standardelor UN, in concordanta cu cerintele OMS 1226/2012.

Produse similare
Consultanti
Produse noi