Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

DOCTOR SMILE LASER PLUSER 12W

12446
294,284.41 RON (TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
10 zile
Puncte fidelizare: 7419 puncte

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite

Pluser - laserul Erbium care transpune in viitor practica stomatologica traditionala.                                                                 Tehnologia inovatoare Pluser controleaza sangerarea si reduce utilizarea anestezicelor in timp ce pacientul nu va simti durere si nici vibratii in timpul procedurilor.
Cu un singur instrument, rapid si fara durere puteti efectua interventii atat pe tesut moale cat si pe tesut dur, chirurgie osoasa cu vindecare rapida precum si dermatologie si rejuvenare faciala.
Indicatii multiple, un singur PLUSER:
Tesut dur:
- tratamentul cariilor,
- prepararea cavitatilor,
- indepartarea obturatiilor,
- sigilari,
- desensibilizari.
Tesut moale:
- chirurgie,
- frenectomii,
- descoperirea implanturilor,
- periimplantite,
- gingivectomii.
Chirurgie osoasa:
- sinus lift,
- split-crest,
- alungire coronara,
- rezectii apicale.
Dermatologie:
- chirurgie dermica,
- rejuvenare faciala.
Avantaje:
- Taiere rapida si precisa: tehnologia piesei de mana BOOST reduce riscul de contaminare incrucisata.
- Dublu impuls: Pluser este singurul laser care va permite sa alegeti forma pulsului: Gaussian
puls pentru confort in stomatologie si pulsul patrat pentru tratamente eficiente in dermatologie.
- Set complet de instrumente: Pluser este o platforma versatila , modulara care permite rapid schimbarile varfului piesei de mana pentru diferite aplicatii avansate, datorita sistemului de conectare usoara-click.
- Ecranul tactil color ofera acces rapid la numeroase tratamente presetate si clipuri video clinice pentru mai multe proceduri de tratament pentru a ghida utilizatorul pas cu pas.
- De la stomatologie la dermatologie: Pluser permite taierea si pentru chirurgie cutanata si operatiuni de reintinerire ale pielii.
- Fibra optica: flexibil, practic si extrem de durabil: sistemul de fibra optica Pluser permite operarea in mod liber, cu un mai mare confort si eficienta.
- Pedala fara fir: Evitati cablurile la locul dumneavoastra de lucru: pedala wireless va permite sa lucrati fara fire.
- Conexiune Wi-Fi directa: conexiune Wi-Fi Pluser permite upgrade-uri software, incarcare si serviciu tehnic in orice moment.
Caracteristici: 
- Lungime de unda 2940 nm;
- Putere: 12W;
- Energie maxima 600 mJ;
- Frecventa: 5 - 100 Hz;
- Dimensiuni (WxHxD) 277x895x547 mm;
- Greutate: 35 kg.
Prezentare:
Laser Pluser, accesorii.


Producator:
DOCTOR SMILE
Cele mai populare
Consultanti
Produse noi