ELEMENTS MOTOR KERR - motor endodontic

10 zile
Puncte fidelizare: 101 puncte
Momentan Indisponibil
13691
ELEMENTS MOTOR KERR - motor endodontic
3,999.99 RON
(3,361.34 RON fara TVA)
Producator: Kerr Endodontics
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
101 puncte
Micromotor endodontic pe baza tehnologiei Adaptive Motion care permite acelor rotative TF Adaptive sa se adapteze la fortele de torsiune intracanaliculare, in functie de presiunea depusa pe ac. Astfel acul poate face miscarea de rotatie si de reciprocitate, in functie de situatie. Rezultatul:...

Informatii Utile

Micromotor endodontic pe baza tehnologiei Adaptive Motion care permite acelor rotative TF Adaptive sa se adapteze la fortele de torsiune intracanaliculare, in functie de presiunea depusa pe ac. Astfel acul poate face miscarea de rotatie si de reciprocitate, in functie de situatie. Rezultatul: indepartarea extraordinara a detrisului dentinar cu miscarea de rotatie a sistemului Twisted File si scaderea efectului de "pull-in" datorita tehnologiei Adaptive Motion.

Avantaje:

-Noua tehnologie este bazata pe un algoritm inteligent, patentat, realizat pentru a functiona cu sistemul TF Adaptive. Aceasta tehnologie permite sistemului sa se adapteze la fortele de torsiune din canal, in functie de presiunea la care este supus acul. Rezulta ca instrumentul va efectua rotatie sau reciprocitate in functie de situatie.

-Avand la dispozitie designul Twisted File, detritusul este indepartat foarte eficient; in plus, efectul de "pull in" este considerabil diminuat, datorita tehnologiei Miscarii Adaptabile. De aceea vorbim despre rotatie cand doriti si reciprocitate cand aveti nevoie. - Rotatie: 600° in sensul acelor de ceasornic si 0° in sens contrar-miscarea acului cand nu este supus la presiune

- Reciprocitate: 370° in sensul acelor de ceasornic si 50° in sens contrar.

- Micromotorul are 6 programe: setari recomandate pentru TF Adaptive, K3/K3XF, Twisted Files, LightSpeed, M4 si o setare pentru orice alt sistem.

- Piesa contraunghi 8: 1 cu actionare cu pedala.

- Interfata intuitiva cu ecran LCD usor de utilizat.

Prezentare:

Unitate Elements Motor, piesa contraunghi 8:1, cablu si pedala.

Producator:
KERR ENDODONTICS

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat