Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

EVETRIC DENTIN REFILL seringa 3.5 g

18399
155.00 RON (TVA Inclus)
10 zile
Pretul in puncte: 131 punct
Puncte fidelizare: 4 puncte
+
Adaugati la favorite

Rasina compozita universala nano-hibrida de inalta tinuta calitativa cu proprietatile optice atat de bine adaptate celor ale structurilor dentare naturale incat se poate obtine o integrare estetica impresionanta.
Indicatii:
Restaurari invizibile pentru rezultate estetice superioare ( nano-pigmenti de culoare integrati pentru un efect de cameleon exceptional distributia omogena a pigmentilor pentru culori cu efect intens.
Avantaje:
- Radioopacitatea exceptionala a materialului ofera siguranta clinica suplimentara.
- Tehnologia avansata va usureaza munca (integrarea de nano-modificatori pentru proprietati excelente de modelare si lipsa aderentei de instrument timp indelungat de lucru datorita sensibilitatii scazute a compozitului la lumina).
- Nuantele coloristice ale dentinei si smaltului au grade diferite de translucenta pentru a obtine restaurari ce imita izbito naturalul atat in zona frontala cat si laterala.
- Disponibil in 10 nuante coloristice.
Prezentare:
Evetric Dentin Refill seringa 3.5g, diferite nuante.

Producator:
IVOCLAR VIVADENT
Produse similare
Consultanti
Produse noi