Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

GC EQUIA FORTE PROMO PACK A2-A3

11829
1,364.12 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 1147 punct
Puncte fidelizare: 34 punct
+
Adaugati la favorite

EQUIA Forte este un sistem unic si complet pentru restaurari directe: o noua generatie hibrida de ionomer de sticla si rasina.

Indicatii:

- Ionomer de sticla universal pentru restaurari posterioare; cavitati de clasa I, II, V, obturatii de canal si restaurari de bonturi. Ideal pentru restaurari directe de mari dimensiuni in zona posterioara (bulk-filling).

Caracteristici:

- Sistemul EQUIA Forte este compus din EQUIA Forte Fil si EQUIA Forte Coat

- EQUIA Forte Fil este un ionomer de sticla foarte rezistent, estetic, cu proprietati fizice superioare obtinute prin noua tehnologie "Glasionomer hibrid".

- Proprietati fizice imbunatatite: rezistenta la uzura, rezistenta la fracturare, durabilitate.

- Umplutura anorganica are particule noi, ultrafine, de sticla, care sunt dispersate in ionomerul de sticla pentru a accelera si imbunatati procesul de formare a matricei dupa amestecare.

- Aceasta tehnologie inovatoare de umplutura hibrida de sticla creste disponibilitatea de ioni si construieste o structura tip matrice mult mai puternica, cu proprietati fizice imbunatatie: rezistenta la uzura si eliberare de fluor.

- EQUIA Forte Coat este un lac transparent, autoadeziv, fotopolimerizabil, foarte rezistent la uzura. Acest lac lamineaza obturatia din EQUIA Forte Fil pentru a-i creste rezistenta, pentru a sigila si proteja. In acelasi timp, imbunatateste translucenta si estetica obturatiei, recreeind un luciu natural.

- EQUIA Forte Coat se aplica cu pensula in strat foarte subtire si se fotopolimerizeaza.

- EQUIA Forte Coat incorporeza o formulare chimica noua: monomeri croslincati si tehnologia patentata GC de nanoumplutura cu mono-dispersie.


Beneficii:

- Nu necesita stratificare, este nelipicios si usor de fulat, si este usor de adaptat la peretii cavitatii.

- Aproape fara nici un stres de contractie = Equia Forte poate fi considerat un real material pentru obturatii monobloc/monostrat ("bulk") in cele mai adanci cavitati.

- Utilizarea unui sistem de diga este optionala iar adeziune chimica elimina procedurile complicate de aplicare a unui sistem adeziv.

- Nu sunt necesare proceduri complexe de finisare si lustruire, fiind suficient un singur strat de lac EQUIA Forte Coat.

- Stralucire si suprafete netede de durata.

- Timp de lucru aproximativ pentru intreaga aplicare: 3.5 min.

- Ionomerul de sticla devine mai dur in timp, datorita efectului unic de maturare, atribuit salivei.

Prezentare:
Cutie 50 capsule A2
Cutie 50 capsule A3
Flacon 4ml Coat

Producator:
GC
Produse similare
Consultanti
Produse noi