HEXIGEL FORTE 1L - dezinfectant maini

10 zile
Puncte fidelizare: 1 punct
in stoc
17184
-7%
HEXIGEL FORTE 1L - dezinfectant maini
42.99 RON 36.13 RON (Pret fara TVA)
Pret vechi: 46.01 RON
Dezinfectant pentru maini HEXIGEL® FORTE este un gel hidroalcoolic pe baza de alcool etilic, recomandat pentru dezinfectarea mainilor in special in zonele de acces in spatii aglomerate sau cu dificultati de mentinere a distantarii sociale, avand ca avantaj puterea mare de eliminare a...
+

Dezinfectant pentru maini HEXIGEL® FORTE este un gel hidroalcoolic pe baza de alcool etilic, recomandat pentru dezinfectarea mainilor in special in zonele de acces in spatii aglomerate sau cu dificultati de mentinere a distantarii sociale, avand ca avantaj puterea mare de eliminare a microbilor.
Indicatii:
- Hexigel prezinta actiune antibacteriana, reducand riscul contaminarii cu microbi.
- Actiune bactericida si fungicida.
Avantaje:
- Formularea tip „gel” contine un mix de componente cu efect hidratant ce previne uscarea tegumentelor si ii mentine bariera de protectie naturala a pielii.
Compozitie: alcohol etilic, apa purificata, carbopol, triethanolamine, parfum.
Precautii:
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor! Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una dintre componentele produsului.

Mod de administrare:
Se aplica in palma o picatura de gel si se maseaza mainile pana patrunde in piele aproximativ 60 de secunde. Nu necesita clatire.
Prezentare:
Flacon 1litru.

Informatii Utile

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat