Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

HUSA CROCODIL PENTRU SERINGA ATRAUMATICA

16854
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 81 punct
Puncte fidelizare: 2 puncte
95.63 RON
Transport GRATUIT
Metode de plata

Huse pentru seringa atraumatica confectionate dintr-un cauciuc moale, sub forma de crocodil. Husa a fost proiectata pentru seringa atraumatica si carpula pentru a facilita administrarea anestezicului local.
Avantaje:
- Diminuarea anxietatii cauzata de ac in timpul administrarii anesteziei.
- Autoclavabile - se garanteaza biosiguranta.
Indicatii de utilizare:
- Pregatiti seringa si inserati-o in husa, acul nu trebuie sa atinga peretele interior. Asigurati-va ca carpula este vizibila prin perforatiile de la baza seringii.
- Pozitionati aratatorul si degetul mijlociu pe picioarele de la baza husei Crocodil si degetul mare pe piston. In acest moment, acul este ascuns in "gura" crocodilului.
- Plasati ansamblul in dreptul zonei din gura unde doriti administrarea anesteziei. Partea inferioara a husei Crocodil trebuie sa fie pozitionata in sus. In acest mod carpula poate fi vizualizata de catre medic si astfel debitul de solutie anestezica poate fi controlat, si eventualele sangerari observate.
- Apasati picioarele din spate ale crocodilului cu degetul aratator si mijlociu pentru scoate acul. Treceti la injectarea anestezicului. Dupa ce terminati, dati drumul la picioarele din spate, astfel acul va fi din nou ascuns.
Prezentare:
Set 2 bucati (1 roz si 1 verde)

Produse similare
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile