Implanturile Vega®+ au fost create de Klockner® pe baza rezultatelor a peste 30 de ani de cercetări, având că scop principal inserția ușoară și stabilitatea primară ridicată

  1. Design conic și vârf îngust – Implantul VEGA + este un implant conic și autofiletant , care face posibilă abordarea zonelor anatomice compromise în care densitatea osoasă este scăzută. Apexul său îngust și conic facilitează inserarea în priză și permite redirecționarea eficientă a implantului.
  2. Gât convergent –  Întreținerea țesuturilor este extrem de importantă pentru succesul tratamentului. Designul VEGA + cu 3 inele în partea coronară permite o distribuție îmbunătățită a sarcinii *. Previne pierderea osoasă atunci când implanturile sunt încărcate și ajută la menținerea nivelului osului cortical, atât de necesar în cazurile de compromis estetic ridicat.
  1. Stabilitate primară –  Designul corpului chirurgical oferă o inserție netedă a implantului și o stabilitate primară ridicată
  1. OPTiMUM, noua generație de titan – Dezvoltarea noului titan OPTiMUM a făcut posibilă creșterea limitei elastice și îmbunătățirea proprietăților mecanice cu 64% * din întreaga gamă de implanturi VEGA și VEGA +. Datorită OPTiMUM, KLOCKNER are Micro VEGA (MV) și Narrow VEGA (NV). Implantul MT, 3,1 mm pentru VEGA +, este indicat pentru refacerea coroanelor unice cu spații interdentare extrem de înguste. Implantul NV este un implant de 3,6 mm pentru VEGA + care are toate soluțiile protetice.
  1. ContacTi, suprafața pe care o aștepta osul – După mai bine de 15 ani de cercetare, a sosit revoluționara suprafață de contact KLOCKNER, accelerând stabilitatea biologică și permițând încărcarea finală a implantului după 4 săptămâni *. Este soluția ideală pentru tratamentele cu încărcare imediată / timpurie și pentru pacienții cu risc. ContacTi disponibil în implanturi VEGA + diametre 3,6, 4,1 și 4,6 mm.

6. Etanșarea totală intre implant- bont protetic 

Conexiunea implantului VEGA + permite, odată ce bontul a fost introdus cu cuplul corespunzător, să se obțină o etanșare ermetică cu spații mai mici de 1 µm care împiedică colonizarea bacteriană.

  1. Sistem intuitiv și ușor de utilizat – Familia VEGA + este identificată prin coduri de culoare. Aceste coduri sunt prezente în materialul chirurgical, în diametrul implanturilor și în sistemul protetic. În plus, KLOCKNER ajută clinicianul să aleagă cea mai bună soluție protetică prin SETURILE PROTETICE care includ în același ambalaje diferitele accesorii și componente necesare reabilitării unui implant.

VEGA QUICK GUIDE Surgical Sequence

Soluții provizorii

Soluții cimentabile

Trusă chirurgicală Vega/Vega+