Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK


 Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

INSTRUMENT DE FIXARE PINI ANGULAT TRINON TITANIUM

17706
469.00 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Puncte fidelizare: 12 puncte
+
Adaugati la favorite

Instrument pentru inseararea pinilor de titan angulat.
Prezentare:
Bucata.

Sistemul Trinon Bone Pin este fabricat din titan comercial pur (CP) sau aliaj Ti6AI4V.
Materialele corespund normelor ISO 5832/2 si ISO 5823/3 pentru titan si aliaje ale titanului. Ambele materiale sunt biocompatibile, rezistente la coroziune, non-toxice in mediul biologic si nu produc artefacte la investigatiile imagistice RX si CT.

Sistemul Trinon Bone Pin nu este compatibil cu tehnicile de imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN).

Instrumentele sunt reutilizabile si trebuie manipulate (curatate, sterilizate etc.) si verificate corespunzator inainte de urmatoarea aplicare clinica.

Curatare/spalare, dezinfectare si sterilizare Toate partile sistemului trebuie abordate conform procesului validat. Pre-curatare doar pentru componentele refolosibile: 1.    Imersiune in apa rece de la robinet 2.   Spalarea cu jet de apa (min. 3,8 bari) cu apa rece de la robinet <40°C; 3.   Curatarea in baie cu ultrasunete utilizand un detergent usor alcalin, la 45°C timp de 10 min; 4.   Spalare cu jet de apa (min. 3,8 bar) cu apa rece de la robinet <40°C min. timp de 15 sec; 5.   Inspectie vizuala; 6.   Uscare automata/manuala.

Sterilizare

Parametru Validat Standard - SUA Standard- EU
Temperatură  132 ° C 134 ° C
Timp de menținere 4 min 5 min
Timp de uscare 20 min 20 min

 

 

Producator:
TRINON TITANIUM
Produse similare
Consultanti
Produse noi