Lista de produse dupa marca IVOCLAR VIVADENT

Sunt 58 produse.

Se afiseaza 1-30 din 58 produs(e)

Lista de produse dupa marca IVOCLAR VIVADENT

Un furnizor cu o istorie de un secol: Ivoclar Vivadent

Compania a aparut pe piata in 1923 in Elvetia, avand drept focus productia de dinti ceramici. Ulterior, Ivoclar Vivadent a devenit o companie mondiala de top, ce ofera o gama larga de produse inovative pentru medici stomatologi si tehnicieni dentari. In portofoliul magazinului tau online preferat, Dentotal.ro, vei gasi accesorii pentru restaurare coronara, cimenturi duale, compozite fotopolimerizabile, fluor, pasta de dinti profesionala pentru profilaxie, sisteme de diga si multe altele. Comanda consumabile medicale si beneficiaza de transport gratuit!

Ivoclar Vivadent – atunci cand vrei sa obtii cele mai bune rezultate

In practica stomatologica este importanta tehnica utilizata, dar si materialele utilizate. Pentru o buna sanatate orala intretinuta initiata acasa si continuata in clinica stomatologica iti recomandam sa folosesti consumabile medicale de la Ivoclar Vivadent. Compania este una dintre alegerile preferate ale medicilor stomatologi, igienistilor dentari si a tehnicienilor dentari datorita calitatii ridicate la un pret minim. Ivoclar Vivadent propune solutii integrate in sisteme inteligente, instruire, cat si sprijin in educatie sanitara.

Afla cum alegi consumabile dentare pentru cabinetul stomatologic

Produsele utilizate in clinica stomatologica influenteaza increderea pacientilor, dar si fluiditatea fiecarei tehnici de lucru. Este important de stiut ca Ivoclar Vivadent ofera pentru dentisti solutii eficiente consumabile medicale si sisteme adecvata pentru fiecare etapa de viata a unui dinte. Cu siguranta utilizand Optragate, Optradam, Variolink, Speedcem Plus si Telio CS vei obtine un rezultat estetic, perfect functional, dar si satisfactia pacientului. Impinge limitele industriei dentare alaturi de Ivoclar Vivadent si Dentotal!