KIT PENGUIN RFA

10 zile
Puncte fidelizare: 242 punct
in stoc
13788
KIT PENGUIN RFA
9,595.01 RON
(8,063.03 RON fara TVA)
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
242 punct
Penguin RFA este un dispozitiv medical simplu si usor de manevrat, care masoara stabilitatea implantului si asigura obiectivitatea si predictibilitatea tratamentului implantului. Este rezultatul a mai mult de douazeci de ani de cercetare si dezvoltare de catre o mica echipa stiintifica...
+

Informatii Utile

Penguin RFA este un dispozitiv medical simplu si usor de manevrat, care masoara stabilitatea implantului si asigura obiectivitatea si predictibilitatea tratamentului implantului.

Este rezultatul a mai mult de douazeci de ani de cercetare si dezvoltare de catre o mica echipa stiintifica dedicata din Suedia condusa de Prof. Lars Sennerby si Dr. Anders Petersson.

Monitorizarea osteointegrarii

- Reducerea timpului de tratament.

- Gestionarea pacientilor cu risc.

Penguin RFA - Elimina indoiala

- Penguin RFA ofera masuratori exacte si obiective ale stabilitatii implantului, neinvazive, care servesc ca suport fiabil atunci cand luati decizia sa incarcati imediat un implant!

- Penguin RFA arata prin intermediul valorilor ISQ* (coeficientul stabilitatii implantului) stabilitatea implantului in orice etapa a tratamentului. Cunoasteti astfel cel mai bun moment pentru incarcarea implantului.

- Scala de valori este de la 1 la 99 ISQ (coeficient de stabilitate a implantului). Valoarea IQS depinde de micro-mobilitatea implantului, care la randul sau depinde de calitatea osului si de osteointegrarea implantului.

* Valorile ISQ au o corelatie stransa cu micro-miscarile implantului. Metoda RFA si valorile ISQ sunt sustinute de peste 700 de articole stiintifice.

De ce sa alegeti Penguin RFA?

- Monitorizarea perfecta a osteointegrarii;

- Aflarea cel mai bun moment pentru incarcarea imediata;

- Reducerea timpului de tratament si monitorizarea pacientilor cu risc;

- Se aplica MultiTipeg-ul pe implant si masurarea se face intr-o secunda;

- Varfurile sunt din titan si sunt autoclavabile.

Prezentare:

Penguin RFA Kit - 1 Dispozitiv Penguin RFA + incarcator + MulTipeg DriverAccesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat