KIT PENGUIN RFA

10 zile
Puncte fidelizare: 242 punct
in stoc
13788
KIT PENGUIN RFA
9,595.01 RON
(8,063.03 RON fara TVA)
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
242 punct
Penguin RFA este un dispozitiv medical simplu si usor de manevrat, care masoara stabilitatea implantului si asigura obiectivitatea si predictibilitatea tratamentului implantului. Este rezultatul a mai mult de douazeci de ani de cercetare si dezvoltare de catre o mica echipa stiintifica...
+

Informatii Utile

Penguin RFA este un dispozitiv medical simplu si usor de manevrat, care masoara stabilitatea implantului si asigura obiectivitatea si predictibilitatea tratamentului implantului.

Este rezultatul a mai mult de douazeci de ani de cercetare si dezvoltare de catre o mica echipa stiintifica dedicata din Suedia condusa de Prof. Lars Sennerby si Dr. Anders Petersson.

Monitorizarea osteointegrarii

- Reduceti timpul de tratament

- Gestionati pacientii cu risc

Penguin RFA - Elimina indoiala

Penguin RFA ofera masuratori exacte si obiective ale stabilitatii implantului, neinvazive, care servesc ca suport fiabil atunci cand luati decizia sa incarcati imediat un implant!

Penguin RFA arata prin intermediul valorilor ISQ* (coeficientul stabilitatii implantului) stabilitatea implantului in orice etapa a tratamentului. Cunoasteti astfel cel mai bun moment pentru incarcarea implantului.

Scala de valori este de la 1 la 99 ISQ (coeficient de stabilitate a implantului). Valoarea IQS depinde de micro-mobilitatea implantului, care la randul sau depinde de calitatea osului si de osteointegrarea implantului.

* Valorile ISQ au o corelatie stransa cu micro-miscarile implantului. Metoda RFA si valorile ISQ sunt sustinute de peste 700 de articole stiintifice.

De ce sa alegeti Penguin RFA?

- Monitorizarea perfecta a osteointegrarii;

- Aflati cel mai bun moment pentru incarcarea imediata;

- Reduceti timpul de tratament si monitorizati pacientii cu risc;

- Aplicati MultiTipeg-ul pe implant si masurarea se face intr-o secunda;

Varfurile sunt din titan si sunt autoclavabile.

Prezentare:

Penguin RFA Kit - 1 Dispozitiv Penguin RFA + incarcator + MulTipeg Driver


Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat