LAMPA DEMI ULTRA LED KERR

10 zile
Pretul in puncte: 2875 punct
Puncte fidelizare: 86 punct
in stoc
8913
LAMPA DEMI ULTRA LED KERR
3,421.25 RON
(2,875.00 RON fara TVA)
Producator: Kerr
Pretul in puncte: 2875 punct
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
86 punct
Lampa de fotopolimerizare Ultra LED cu Sistemul Light Kerr Demi reprezinta ultima descoperire in progresul tehnologic marca Kerr Hawe. Demi Ultra este un salt cuantic in tehnologia fotopolimerizarii. Caracteristici: - Demi Ultra este alimentata de supercondensatorul revolutionar U-40 -...
+

Informatii Utile

Lampa de fotopolimerizare Ultra LED cu Sistemul Light Kerr Demi reprezinta ultima descoperire in progresul tehnologic marca Kerr Hawe.

Demi Ultra este un salt cuantic in tehnologia fotopolimerizarii.Caracteristici:

- Demi Ultra este alimentata de supercondensatorul revolutionar U-40 - se incarca la capacitatea completa in doar 40 de secunde, extrem de convenabil.

- Tehnologia proprie C.U.R.E. asigura fotopolimerizarea uniforma a compozitului in adancime la temperaturi joase conform standardelor industriei pentru optimizarea rezultatelor clinice.

- Ofera fotopolimerizare uniforma si imbunatateste eficienta energetica: -LEDuri la varful lampii, Reflector intern total (TIR) si Tehnologie PLS (Periodic Level Shifting).

- Ghid luminos: 8mm cu angulatie 60°, posibilitate de rotire la 360°, neautoclavabil.Avantaje:

- Emisia luminii: 1100 - 1330 mw/cm

- Incarcare completa a bateriei: 40 sec.

- Longevitate imbunatatita: de 8 ori mai mare decat bateriile traditionale pe baza de litiu. Nu necesita inlocuire comparativ cu bateriile clasice.

- Numar de fotopolimerizari pentru o incarcare completa: 25 de fotopolimerizari de 10 secunde.

- Timp de fotopolimerizare: 5, 10 si 20 secunde

- Greutate totala: 183 de grame

- Radiometru incorporat

- Garantie 3 ani.Prezentare:

Kit complet: 1 piesa de mana, 1 ghid luminos atasat de 8mm, 1 doc de incarcare cu radiometru incorporat, 1 sursa de alimentare, 1 ecran fotoprotector, 1 pachet de discuri pentru testarea duritatii, 1 pachet de 5 pungi de protectie de unica folosinta.

Producator:
KERR

fără recenzii

Lasa o recenzie

Lăsă un comentariu

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat