LAMPA DEMI ULTRA LED KERR

10 zile
Pretul in puncte: 4202 puncte
Puncte fidelizare: 126 punct
Momentan Indisponibil
8913
LAMPA DEMI ULTRA LED KERR
5,000.00 RON
(4,201.68 RON fara TVA)
Producator: Kerr
Pretul in puncte: 4202 puncte
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
126 punct
Lampa de fotopolimerizare Ultra LED cu Sistemul Light Kerr Demi reprezinta ultima descoperire in progresul tehnologic marca Kerr Hawe. Demi Ultra este un salt cuantic in tehnologia fotopolimerizarii. Caracteristici: - Demi Ultra este alimentata de supercondensatorul revolutionar U-40 -...

Informatii Utile

Lampa de fotopolimerizare Ultra LED cu Sistemul Light Kerr Demi reprezinta ultima descoperire in progresul tehnologic marca Kerr Hawe.

Demi Ultra este un salt cuantic in tehnologia fotopolimerizarii.Caracteristici:

- Demi Ultra este alimentata de supercondensatorul revolutionar U-40 - se incarca la capacitatea completa in doar 40 de secunde, extrem de convenabil.

- Tehnologia proprie C.U.R.E. asigura fotopolimerizarea uniforma a compozitului in adancime la temperaturi joase conform standardelor industriei pentru optimizarea rezultatelor clinice.

- Ofera fotopolimerizare uniforma si imbunatateste eficienta energetica: -LEDuri la varful lampii, Reflector intern total (TIR) si Tehnologie PLS (Periodic Level Shifting).

- Ghid luminos: 8mm cu angulatie 60°, posibilitate de rotire la 360°, neautoclavabil.Avantaje:

- Emisia luminii: 1100 - 1330 mw/cm

- Incarcare completa a bateriei: 40 sec.

- Longevitate imbunatatita: de 8 ori mai mare decat bateriile traditionale pe baza de litiu. Nu necesita inlocuire comparativ cu bateriile clasice.

- Numar de fotopolimerizari pentru o incarcare completa: 25 de fotopolimerizari de 10 secunde.

- Timp de fotopolimerizare: 5, 10 si 20 secunde

- Greutate totala: 183 de grame

- Radiometru incorporat

- Garantie 3 ani.Prezentare:

Kit complet: 1 piesa de mana, 1 ghid luminos atasat de 8mm, 1 doc de incarcare cu radiometru incorporat, 1 sursa de alimentare, 1 ecran fotoprotector, 1 pachet de discuri pentru testarea duritatii, 1 pachet de 5 pungi de protectie de unica folosinta.

Producator:
KERR

fără recenzii

Lasa o recenzie

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat