X-SMART IQ WAVEONE GOLD STARTER KIT

10 zile
Pretul in puncte: 9832 punct
Puncte fidelizare: 295 punct
in stoc
12370
MAILLEFER X-SMART IQ WAVEONE GOLD STARTER KIT
11,700.00 RON
(9,831.93 RON fara TVA)
Producator: DENTSPLY SIRONA
Pretul in puncte: 9832 punct
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
295 punct
Motor endodontic fara fir, cu rotatii continue si reciproce (alternative), controlat de o aplicatie iOS, dezvoltata de Dentsply Maillefer. Avantaje: - Ofera mai multa libertate in prepararea canalelor radiculare. - Sprijin pe durata tratamentului endodontic prin indicarea instantanee a...
+

Informatii Utile

Motor endodontic fara fir, cu rotatii continue si reciproce (alternative), controlat de o aplicatie iOS, dezvoltata de Dentsply Maillefer.

Avantaje:

- Ofera mai multa libertate in prepararea canalelor radiculare.

- Sprijin pe durata tratamentului endodontic prin indicarea instantanee a nivelului de torque si functia de calibrare (CAL) pentru setari mai precise ale acestuia.

- Piesa de mana fara fir, subtire si bine echilibrata care se activeaza prin simpla apasare cu degetul.

- Acces usor si vizibilitate excelenta datorata capului miniatural si posibilitatii rotirii acestuia la 360 grade.

- Posibilitatea schimbarii rapide de la miscarea reciproca la miscarea continua (de la sistemul WaveOne la sistemul ProTaper Next).

- Asociaza notele de baza ale tratamentului (dintele, lungimea de lucru, ultimul ac utilizat, obturatia, etc.) unui anumit pacient si transfera raportul de tratament in fisa pacientului.

Caracteristici:

- Functie de memorie Blutooth in situatia in care se pierde conenxiunea prin Blutooth, motorul X-Smart IQ continua sa functioneze conform ultimelor setari efectuate.

- Functie de sine statatoare utilizand aplicatia, motorul poate fi lasat sa functioneze singur (cu setari reciproce sau continue), fara ca iPad sa-l controleze.

- Rotatie cu auto-revers la limita de torque presetata (in ambele miscari).

- Bateria Litiu-Ion garanteaza autonomie pentru 16 tratamente (reincarcarea completa se efectueaza in 6 ore).

- Intervalul de torque, in functie de viteza maxima: 0.5Ncm - 5Ncm.

- Intervalul de turatii: 250rpm - 850rpm.

- Aplicatia Dentsply IQ include o biblioteca de fisiere cu programe presetate pentru acele de tipul: WaveOne Gold, WaveOne, ProTaper Next si ProTaper Universal, ProFile, Pathfile si Proglider. De asemenea, contine si o biblioteca de fisiere personalizabile si compatibile cu alte sisteme de preparare a canalelor radiculare.

- Exista posibilitatea configurarii pentru mai multi utilizatori si poate controla 2 piese de mana pentru tehnica la 4 maini.

Prezentare:

X-Smart IQ WaweOne Gold Kit - Motor X-Smart IQ + piesa contraunghi + carcasa protectie pentru iPad Mini (model 1, 2, 3) + 9 folii a 3 ace WaveOne Gold 25mm 5 x Primary + 4 asortate) + 1 folie a 3 ace Proglider 25mm asortat

Producator:
DENTSPLY SIRONA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat