Transport GRATUIT pentru toate comenzile

MEDIT SCANNER INTRAORAL i500

Scrie o recenzie
ART0009300
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 83600 punct
Puncte fidelizare: 2508 puncte
83,600.00 RON
()
+
Adauga la favorite
Program de FINANTARE

Produs disponibil in RATE lunare.

Afla detalii de la Sorina Petrescu:

Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Un scaner intraoral care ofera:
Valoare
Eficienta
Productivitate

Toate aceste valori fac din i500 un sistem usor de incorporat in orice clinica dentara, intrand natural in fluxul de lucru. Medit a creat i500 cu gandul la valoarea adaugata adusa clientilor ce il utilizeaza zilnic. Modul de lucru optimizat si flexibilitatea sunt garantate.

Recuperarea rapida a investitiei
Performante greu de egalat si un pret competitiv, fac din i500 un scaner ce isi recupereaza rapid investitia.

Flexibilitate
Un scaner deschis ce poate fi integrat cu usurinta in orice sistem CAD/CAM. Permite exportul fisierelor in format STL, PLY si OBJ, usurand astfel colaborarea cu orice laborator dentar.

Viteza impresionanta
Algoritmii inteligenti de scanare, impreuna cu cele doua camere de mare viteza, ofera confort ridicat si scurteaza timpii de amprentare. 

Fara pudra
i500 nu necesita pulbere sau spray de scanare, aducand un confort sporit pacientului cant si medicului. 

Avantaje:
- P
recizie de la 4 microni.
- Ecran color.
- Ultra-rapid (aproximativ 40 secunde/arcada).
- Varf de scanare mic.

Caracteristici:
- Modelul i500 utilizeaza un sistem CAD/CAM deschis, permitand exportarea de fisiere STL din Medit LINK si distribuirea acestora catre laborator sau transferarea fisierelor cu usurinta si urmarirea progresului pe parcursul fluxului de lucru.
- Utilizeaza doua camere de mare viteza, motiv pentru care Scannerul Medit i500 scaneaza rapid si eficient. Cu algoritmul inteligent de detectare a scanarii, Scannerul i500 reia scanarea din locul unde a ramas asigurand astfel o experienta optima de scanare.
- Ofera utilizatorului imagini cu rezolutie inalta si ajuta la determinarea preciziei scanarii. Calitatea imbunatatita a imaginii, extrem de realista, permite o distinctie clara intre structura dentara si tesutul moale precum si localizarea usoara a liniilor de marja si subcotari.
- Butonul unic al i500 permite utilizatorului sa inceapa si sa opreasca scanarea in orice moment fara a trebui sa se ajunga la calculator. Simpla apasare a butonului asigura inceperea scanarii sau oprirea acesteia.
- I500 nu necesita utilizarea de pudra, ceea ce face procesul de scanare mai uniform si experienta mai placuta pentru pacient. De asemenea, varful subtire al scanner-ului este benefic atat pentru utilizator, cat si pentru pacient, prin simplitate in manevrare si confort sporit al pacientului.

Precizie ridicata
Medit i500 Medit Link & iScan - Combinatia ideala intre hardware si software

Inteligenta artificiala: abutment matching & Scan Body Matching
Aceasta functie permite scanarea cu ajutorul scanerului intraoral 3D Medit i500 a bonturilor si a scan-markeri-lor oferind o economie considerabila de timp, mai ales in zonele cu acces dificil. Softul recunoaste automat bontul de scanare intraoral (scan marker-ul) si aliniaza instantaneu pozitia acestuia, obtinand astfel datele necesare realizarii lucrarii protetice in laborator. Sistemul AI permite identificarea scan-marker-ului chiar daca scanarea acestuia este doar partiala, din cauza accesului dificil (de exemplu un implant lateral, cu inclinatie distala).
Librariile sunt deschise si pot fi importate orice noi librarii pentru utilizarea cu diverse tipuri de implanturi dentare. Optiunea de aliniere manuala este de asemenea disponibila.

Trasarea liniei marginale (preparatia)
iScan permite trasarea automata sau manuala a liniei de preparatie. Totodata, editarea ulterioara este posibila. Liniile marginale astfel create pot si transmise mai departe catre laborator, care va avea un avantaj considerabil din acest punct de vedere. Restaurarea protetica realizata cu scanerul intraoral 3D Medit i500 va fi una net superioara. 

Scanare pre-operatorie
Scanarea unei situatii pre-op (initiale) / mock-up a pacientului, inainte de prepararea dintilor sau pentru arhivarea acesteia. Utilizarea scanarii pre-op in laborator, permite obtinerea restaurarilor protetice naturale, cu o adaptare  si estetica superioara.

Scanarea amprentei
Aceasta functie permite scanarea amprentelor clasice in totalitate sau doar partial (combinarea amprentarii bonturilor intraoral cu scanarea amprentei clasice pentru obtinerea unui nivel superior de date).

Scanare High Resolution
Scanarea HD oferita de Medit i500 poate fi selectata manual de catre utilizator si ofera un nivel de precizie superior.

Analiza ocluzala
Analiza ocluzala a Medit i500 va ofera posibilitatea verificarii atat a punctelor de contact cat si a spatiului fata de antagonisti, pentru a va asigura ca acesta este suficient pentru lucrarea protetica viitoare. 

Analiza zonelor retentive
Functia de analiza a zonelor retentive ofertita de software-ul scanerului Medit i500 este una extrem de utila pentru a determina eventualele incongruente in axa de insertie.

Reluarea scanarii
Functia de reluare a scanarii va da posibilitatea sa observati modul in care inregistrarea datelor s-a facut la pacient. Drept urmare puteti intelege care este modul de lucru optim in anumite situatii specifice.

Camera HD
Medit i500 oferta functia de canera foto HD intraorala, fapt ce usureaza comunicarea medic-tehnician dar si arhivarea imaginilor importante pentru consultarea lor viitoare.

Noua versiune Medit Link. 2.3
Noua versiune Medit Link 2.3 aduce imbunatatiri importante in fluxul de lucru. Update-ul regulat al software-ului cu care scanerul intraoral Medit i500 opereaza, asigura in permanenta imbunatatirea fluxului de lucru.  

Medit Apps: Medit Ortho Simulation
Noua aplicatie Medit Ortho Simulation, disponibila gratuit utilizatorilor scanerului intraoral Medit i500, este o unealta importanta de simulare si promovare a tratamentelor ortodontice, usor de utilizat si cu impact garantat.

Medit Compare
Aplicatia Medit Compare permite urmarirea in timp a evolutiei dentitiei pacientului, comparand scanari ale aceleiasi zone la diferente de timp. 

Medit Smile Design
Marketing is Everything! Medit Smile Design ajuta la promovarea solutiilor estetice, realizate cu ajutorul scanerului intraoral Medit i500. 

Medit Crown Fit
Noua aplicatie Crown Fit ajuta la identificarea zonelor din punti sau coroane ce pun probleme la adaptarea intraorala a acestora. 

Cerinte de sistem pentru scanerul intraoral Medit i500
Urmatoarele cerinte de sistem sunt recomandate pentru PC-ul sau laptopul ce va fi utilizat pentru scanare intraorala. Este recomandat ca sistemul cu care scanati sa fie dedicat acestui proces. Evitati instalarea altor aplicatii. Acestea ar putea incetini procesul de scanare!

Cerinte minime:

Laptop

CPU: Intel Core i7-8750H/9750H sau AMD Ryzen 7 4800H
RAM: 16 GB
Placa grafica: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
Sistem operare: Windows 10 64-bit

Desktop
CPU: Intel Core i7-8700K/9700K
RAM: 16 GB
Placa grafica: Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
Sistem operare:Windows 10 64-bit

Configuratie recomandata:
Laptop
CPU: Intel Core i7-9850H/10850H sau AMD Ryzen 9 4900H


RAM: 32 GB
Placa grafica: Nvidia GeForce RTX 2060 8GB
Sistem operare: Windows 10 64-bit
Desktop
CPU: Intel Core i7-9900K/10900K
RAM: 32 GB
Placa grafica: Nvidia GeForce RTX 2060 8GB
Sistem operare: Windows 10 64-bit 
 
Nota!
Laptopul sau sistemul PC nu este inclus in pachet. Imaginile pot arata accesorii optionale neincluse in pachet.

  


Clasificare:
Cabinet
Producator:
MEDIT
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Alti vizitatori au fost interesati si de:
Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata