Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

MICROSCOP ENDODONTIC MAGNA (5 trepte de marire)

12371
148,185.00 RON (TVA Inclus)
Momentan Indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 124526 punct
Puncte fidelizare: 3736 punct

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adaugati la favorite

Microscopul MAGNA ofera o noua dimensiune a performantei, flexibilitatii si ergonomiei in practica de zi cu zi a medicului stomatolog sau medicului chirurg oral sau maxilo-facial. Designul compact este optimizat pentru a ocupa cat mai putin spatiu in sala de tratament. De la tratamentul stomatologic la cel chirurgical, microscopul MAGNA ofera flexibilitatea si performanta realizarii unui tratament mai bun, mai rapid si mai predictibil.

Microscoapele Labomed sunt printre primele microscoape dentare care au implementat noi tehnologii intr-un microscop dentar - unul dintre cele mai importante aspecte fiind introducerea luminii cu sursa LED , capabila de a produce o lumina intensa, alba, rece, superioara iluminarii clasice cu halogen, si a eliminat nevoia de a se cumpara periodic consumabile (becuri halogen), ducand spre zero costurile folosirii si intretinerii unui microscop .

Dioda LED ce echipeaza microscopul MAGNA are o putere de 50 W, echivalenta ca putere cu cea emisa de un bec halogen de 150 W, in schimb culoarea luminii este una alba, placuta, asemanatoare luminii naturale. Lumina se inchide automat in momentul in care microscopul este pus in pozitia de repaus (cu bratul in sus), si de asemenea este prevazut si un potentiometru ce regleaza intensitatea luminii in functie de necesitatile medicului practician.

Este un model nou in seria microscoapelor dentare ce impresioneaza prin performanta si prin capacitatea de a efectua un tratament mai eficient, mai calitativ, la cele mai inalte standarde in microscopia dentara actuala.

Specificatiile Microscopului Prima Magna:

- Sistem inteligent de iluminare LED 50W, intensitatea LED 100.000 lux, durata de viata - pana la 60.000 ore de functionare;

- Oculare: Binoculare inclinabile 0° - 210° cu distanta interpupilara modificabila: 50-75mm, cu oculare 10x, ce pot fi blocate, camp vizual largit, diametrul lentilelor 18mm cu protectii de cauciuc.

- Capul microscopului: inclinabil si configurat cu: Roto plate (Permite capului microscopului sa fie inclinat cu 20° in ambele directii, in raport cu corpul microscopului), Dublu beam splitter inclinat (Inclinatia la 30º ,datorita extenderului incorporat, ofera mai mult spatiu pentru montarea unei camera digitale precum si un un spatiu mai mare de lucru) si Adaptor camera DSLR

- Obiectiv: Obiectiv variabil NuVar cu distanta focala ajustabila intre 300-400mm si sistem focus fin (Obiectivul variabil NuVar permite medicilor selectarea facila a distantei de lucru ideale intre lentila microscopului si dintele de observat, fara miscarea capul microscopului)

- Putere maxima: 195 Watts

- Filtre: Galben /Verde

- Manere ergonomice ajustabile ce faciliteaza manipularea microscopului.

- Magnificatie: In 5 trepte, cu magnificatia 0.4x, 0.6x, 1.0x, 1.6x, 2.5x. Lentilele beneficiaza de tratamentul MAXLite coating. In plus prezinta posibilitatea trecerii direct de la magnificatia de 0.4x la 2.5x.

- Ajustarea dioptriei: ± 5 mm cu blocarea dioptriei

- Brat: cu miscare pe verticala ± 250 mm, articulat, autobalansat, cu un sistem special ce prezinta o miscare mecanica, pentru o manevrare usoara si stabila ce permite orice pozitionare a capului microscopului si blocarea acestuia in pozitia dorita doar prin apasarea unui singur buton. De asemenea permite economia de energie prin oprirea automata a luminii in momentul in care microscopul este pus in pozitia de repaus(cu bratul in sus). Bratul prezinta rulmenti cu bile la conexiunea cu capul microscopului si astfel permite o operare usora si rapida.

- Accesorii standard: Husa protectie praf.


Producator:
LABOMED
Produse similare
Consultanti
Produse noi