Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Microscop endodontic Magna Labomed (5 trepte de magnificatie)

Scrie o recenzie
ART0004916
In stoc furnizor
10 zile
Pretul in puncte: 155426 punct
Puncte fidelizare: 4663 punct
155,425.89 Lei
()
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Microscop endodontic Magna Labomed, 6129000

Microscopul MAGNA ofera o noua dimensiune a performantei, flexibilitatii si ergonomiei in practica de zi cu zi a medicului stomatolog sau medicului chirurg oral sau maxilo-facial. Designul compact este optimizat pentru a ocupa cat mai putin spatiu in sala de tratament. De la tratamentul stomatologic la cel chirurgical, microscopul MAGNA ofera flexibilitatea si performanta realizarii unui tratament mai bun, mai rapid si mai predictibil.

Microscoapele Labomed sunt printre primele microscoape dentare care au implementat noi tehnologii intr-un microscop dentar - unul dintre cele mai importante aspecte fiind introducerea luminii cu sursa LED , capabila de a produce o lumina intensa, alba, rece, superioara iluminarii clasice cu halogen, si a eliminat nevoia de a se cumpara periodic consumabile (becuri halogen), ducand spre zero costurile folosirii si intretinerii unui microscop .

Dioda LED ce echipeaza microscopul MAGNA are o putere de 50 W, echivalenta ca putere cu cea emisa de un bec halogen de 150 W, in schimb culoarea luminii este una alba, placuta, asemanatoare luminii naturale. Lumina se inchide automat in momentul in care microscopul este pus in pozitia de repaus (cu bratul in sus), si de asemenea este prevazut si un potentiometru ce regleaza intensitatea luminii in functie de necesitatile medicului practician.

Este un model nou in seria microscoapelor dentare ce impresioneaza prin performanta si prin capacitatea de a efectua un tratament mai eficient, mai calitativ, la cele mai inalte standarde in microscopia dentara actuala.

Specificatiile Microscopului Prima Magna:

Sistem inteligent de iluminare LED 50W, intensitatea LED 100.000 lux, durata de viata - pana la 60.000 ore de functionare;

Oculare: Binoculare inclinabile 0° - 210° cu distanta interpupilara modificabila: 50-75mm, cu oculare 10x, ce pot fi blocate, camp vizual largit, diametrul lentilelor 18mm cu protectii de cauciuc.

Capul microscopului: inclinabil si configurat cu: Roto plate (Permite capului microscopului sa fie inclinat cu 20° in ambele directii, in raport cu corpul microscopului), Dublu beam splitter inclinat (Inclinatia la 30º ,datorita extenderului incorporat, ofera mai mult spatiu pentru montarea unei camera digitale precum si un un spatiu mai mare de lucru) si Adaptor camera DSLR

Obiectiv: Obiectiv variabil NuVar cu distanta focala ajustabila intre 300-400mm si sistem focus fin (Obiectivul variabil NuVar permite medicilor selectarea facila a distantei de lucru ideale intre lentila microscopului si dintele de observat, fara miscarea capul microscopului)

Putere maxima: 195 Watts

Filtre: Galben /Verde

Manere ergonomice ajustabile ce faciliteaza manipularea microscopului.

Magnificatie: In 5 trepte, cu magnificatia 0.4x, 0.6x, 1.0x, 1.6x, 2.5x. Lentilele beneficiaza de tratamentul MAXLite coating. In plus prezinta posibilitatea trecerii direct de la magnificatia de 0.4x la 2.5x.

Ajustarea dioptriei: ± 5 mm cu blocarea dioptriei

Brat: cu miscare pe verticala ± 250 mm, articulat, autobalansat, cu un sistem special ce prezinta o miscare mecanica, pentru o manevrare usoara si stabila ce permite orice pozitionare a capului microscopului si blocarea acestuia in pozitia dorita doar prin apasarea unui singur buton. De asemenea permite economia de energie prin oprirea automata a luminii in momentul in care microscopul este pus in pozitia de repaus(cu bratul in sus). Bratul prezinta rulmenti cu bile la conexiunea cu capul microscopului si astfel permite o operare usora si rapida.

Accesorii standard: Husa protectie praf.


Brand
Labomed
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Consulta un specialist
Consulta_un_Specialist_Ioana
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata