Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

    Transport GRATUIT la orice comanda!

ORAL B IRIGATOR BUCAL MD20 + PERIUTA ELECTRICA PRO 2000

5049
514.84 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 433 punct
Puncte fidelizare: 13 puncte
+

Ultima si cea mai performanta versiune de dus bucal, ORAL B Professional Care OxyJet + 2000 (MADE IN GERMANY) va completeaza nevoile de igiena orala ale intregii familii, acesta reprezentand solutia completa cu dus bucal si periuta de dinti electrica.

Oral B Professional Care Oxyjet + 2000 a inlocuit modelul Oral B Professional Care 8500 Oxyjet Center.

Terminalele diferite ca forma si intrebuintare reusesc sa acopere toate necesitatile de igiena pornind de la curatarea dintilor si a spatiilor interdentare si teminand cu suprafata gingivala si linguala.

Oral B Professional Care Oxyjet + 2000 este sistemul de igiena orala Oral B inspirat de dentisti, avand o actiune de periaj 3D, curatare dinte-cu-dinte si irigatorul bucal cu tehnologie Oxyjet cu Micro-Bule de Aer pentru curatare subgingivala.

PERIUTA DE DINTI ELECTRICA

- Periuta Oral-B PRO 2000 asigura o curatare 3D, care indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.

- Datorita tehnologiei revolutionare cu care este dotata, periuta Oral-B PRO 2000 poate executa simultan pana la 8.800 de rotatii si 40.000 de pulsatii in fiecare minut.

- Daca in timpul periajului se exercita o presiune prea mare, periuta Oral-B PRO 2000 este dotata cu un senzor de presiune care atentioneaza utilizatorul vizual. In acelasi timp, periuta inteligenta reduce automat viteza de rotatie, astfel incat gingiile sa fie protejate.

- Timer incorporat in maner, periuta vibreaza scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibratie va semnaliza ca perierea timp de 2 minute, conform recomandarilor medicilor stomatologi.

- 2 programe de curatare disponibile:
Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.
Sensitive
- opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili.

IRIGATORUL BUCAL OXYJET

- Comprima aerul si il amesteca in apa pentru a obtine milioane de bule care atacata placa bacteriana. Folosit, dupa fiecare periaj dentar irigatorul reduce semnificativ sangerarile si bacteriile asociate gingivitei.

- Jetul difuz, este proiectat pentru a patrunde cu usurinta sub marginea gingiei

* Un jet unic, care pulseaza usor, va ofera posibilitatea de a inlatura resturile de alimente

Caracteristici:

- Posibilitatea de a controla presiunea jetului (5 trepte de presiune);

- Rezervor incapator (600 ml/20 fl. oz).

Date tehnice:

- Capete incluse pentru dusul bucal - 4 bucati;

- Capete incluse pentru periuta electrica - 3 bucati;

- Durata medie de functionare - 60 luni;

- Sursa de alimentare 220 V.

GARANTIE 2 ani

Prezentare:

Irigator bucal + Periuta electrica.


Producator:
PROCTER & GAMBLE

fără recenzii

Lasa o recenzie
Cele mai populare
Consultanti
Produse noi