ORAL B PERIUTA ELECTRICA CU ACUMULATORI PENTRU COPII D12 STARWARS - baieti

10 zile
Puncte fidelizare: 3 puncte
in stoc
13765
ORAL B PERIUTA ELECTRICA CU ACUMULATORI COPII D12 STARWARS - baieti
120.19 RON
(101.00 RON fara TVA)
Producator: PROCTER & GAMBLE
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
3 puncte
Periuta de dinti electrica Oral-B Kids Starwars este conceputa special pentru a curata dintii copiilor incepand cu varsta de 3 ani. Este dotata cu peri foarte moi pentru a curata delicat dintii si gingiile. Caracteristici: - Design realizat special pentru a se potrivi cu nevoile copiilor: un...
+

Informatii Utile

Periuta de dinti electrica Oral-B Kids Starwars este conceputa special pentru a curata dintii copiilor incepand cu varsta de 3 ani. Este dotata cu peri foarte moi pentru a curata delicat dintii si gingiile.

Caracteristici:

- Design realizat special pentru a se potrivi cu nevoile copiilor: un cap de periuta mai mic dotat cu filamente foarte moi, un rand mai lung de peri centrali destinat suprafetei de mestecare, maner cu un contur moale - potrivit atat copiilor care se periaza singuri, cat si parintilor care periaza dintii copiilor;

- Siguranta demonstrata clinic;

- Cap de periuta de mici dimensiuni si o prindere de tip Squish, creata special pentru copii;

- Peri foarte moi pentru a curata cu delicatete dintii si gingiile. Un rand de peri albastri mai lungi pentru curatarea suprafetelor de mestecare.

Prezentare:
Periuta de dinti electrica Oral-B Kids Starwars.

Descarcati aplicatia Disney MagicTimer App de Oral-B pentru a-i ajuta pe copiii dumneavoastra sa isi peri dintii timp de 2 minute, asa cum recomanda dentistul. Astfel vor deprinde obiceiurile adecvate de ingrijire orala si se vor bucura de o dantura frumoasa intreaga viata.

Producator:
PROCTER & GAMBLE

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat