ORAL B PERIUTA ELECTRICA SMART 4 WHITE BOX

10 zile
Puncte fidelizare: 6 puncte
Momentan Indisponibil
13766
ORAL B PERIUTA ELECTRICA SMART 4 WHITE BOX
252.49 RON
(212.18 RON fara TVA)
Producator: PROCTER & GAMBLE
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
6 puncte
Periuta electrica Oral-B SMART 4 indeparteaza petele de suprafata inca de la prima spalare datorita programului special de albire al aplicatiei pentru smartphone Oral-B. Avantaje: - Capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte si datorita...

Informatii Utile

Periuta electrica Oral-B SMART 4 indeparteaza petele de suprafata inca de la prima spalare datorita programului special de albire al aplicatiei pentru smartphone Oral-B.

Avantaje:

- Capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte si datorita dimensiunilor reduse, acesta permite curatarea zonelor mai greu accesibile periutelor manuale.

- Daca in timpul periajului se exercita o presiune prea mare periuta Oral-B SMART 4 4000 este dotata cu un senzor de presiune carevas emite un semnal vizual si in acelasi timp periuta va reduce automat viteza de rotatie, astfel incat gingiilesa fie protejate.

- Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conecteaza la aplicatia Oral-B de pe smartphone pentru a putea oferi feedback in timp real despre procesul de curatare. Se poate salva istoricul de periere si se pot vedea statistici personale, sfaturi si recomandari. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store.

- Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca este folosita sau nu aplicatia, periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului si va vibra de 3 ori pentru a semnaliza perierea timp de 2 minute, asa cum recomanda si medicul stomatolog.

- 3 programe de curatare disponibile:

Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.

Sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili.

Albire - viteze alternante pentru un efect de lustruire pe suprafata dintilor, eficient in reducerea petelor de suprafata.

Prezentare:

Maner periuta electrica reincarcabila Oral-B SMART 4 4000, 2 capete de periaj: Cross Action, incarcator, suport pentru depozitarea capetelor de periuta.

Producator:
PROCTER & GAMBLE

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat