Transport GRATUIT pentru toate comenzile

ORAL B PERIUTA ELECTRICA SMART 4 WHITE BOX

Scrie o recenzie
ART0006134
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 267 punct
Puncte fidelizare: 8 puncte
266.66 Lei
()
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Periuta electrica Oral-B SMART 4 indeparteaza petele de suprafata inca de la prima spalare datorita programului special de albire al aplicatiei pentru smartphone Oral-B.

Avantaje:

- Capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte si datorita dimensiunilor reduse, acesta permite curatarea zonelor mai greu accesibile periutelor manuale.

- Daca in timpul periajului se exercita o presiune prea mare periuta Oral-B SMART 4 4000 este dotata cu un senzor de presiune carevas emite un semnal vizual si in acelasi timp periuta va reduce automat viteza de rotatie, astfel incat gingiilesa fie protejate.

- Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conecteaza la aplicatia Oral-B de pe smartphone pentru a putea oferi feedback in timp real despre procesul de curatare. Se poate salva istoricul de periere si se pot vedea statistici personale, sfaturi si recomandari. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store.

- Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca este folosita sau nu aplicatia, periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului si va vibra de 3 ori pentru a semnaliza perierea timp de 2 minute, asa cum recomanda si medicul stomatolog.

- 3 programe de curatare disponibile:

Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.

Sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili.

Albire - viteze alternante pentru un efect de lustruire pe suprafata dintilor, eficient in reducerea petelor de suprafata.

Prezentare:

Maner periuta electrica reincarcabila Oral-B SMART 4 4000, 2 capete de periaj: Cross Action, incarcator, suport pentru depozitarea capetelor de periuta.

Brand
Procter & Gamble
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata