ORAL B PERIUTA ELECTRICA TEENS

10 zile
Puncte fidelizare: 6 puncte
in stoc
13762
ORAL B PERIUTA ELECTRICA TEENS
235.33 RON
(197.76 RON fara TVA)
Producator: PROCTER & GAMBLE
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
6 puncte
Periuta de dinti electrica OralB Teen pentru adolescenti. Avantaje: - Manerul modern al periutei electrice Oral-B TEEN este conceput pentru a imbunatati obiceiurile de periaj dentar ale adolescentilor, oferind, in acelasi timp, o experienta complet personalizata, multumita celor 3 programe...
+

Informatii Utile

Periuta de dinti electrica OralB Teen pentru adolescenti.

Avantaje:

- Manerul modern al periutei electrice Oral-B TEEN este conceput pentru a imbunatati obiceiurile de periaj dentar ale adolescentilor, oferind, in acelasi timp, o experienta complet personalizata, multumita celor 3 programe de curatare, senzorilor inteligenti si a conectivitatii Bluetooth.

- Capatul rotunjit curata in profunzime intreaga dantura, inconjurand fiecare dinte in parte si protejand in acelasi timp gingiile iar dimensiunile reduse permit curatarea zonelor greu accesibile mult mai bine decat periutele manuale.

- Periuta Oral-B Teen indeparteaza petele de suprafata inca de la prima spalare datorita programului special de albire al aplicatiei pentru smartphone Oral-B.

- Daca in timpul periajului se apasa prea tare, periuta Oral-B Teen este dotata cu un senzor de presiune va emite o atentionare vizuala. In acelasi timp, periuta va reduce automat viteza de rotatie, astfel incat gingiile vor fi protejate.

- Datorita timer-ului incorporat in maner, indiferent daca feste utilizata sau nu aplicatia, adolescentul va stii mereu cat timp a trecut. Periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibratie va semnaliza faptul ca perierea a durat timp de 2 minute.

- Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conecteaza la aplicatia Oral-B de pe smartphone pentru a oferi feedback in timp real despre procesul de curatare. Se poate salva istoricul de periere, ae pot vedea statistici personale, sfaturi si recomandari. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store

- 3 programe de curatare disponibile:

Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.

Sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili.

Albire - viteze alternante pentru un efect de lustruire pe suprafata dintilor, eficient in reducerea petelor de suprafata.

Prezentare:

Incarcator, maner periuta electrica reincarcabila Oral-B Teen, 1 capat de periaj Sensi Ultrathin, 1 capat de periaj Ortho Care.

Producator:
PROCTER & GAMBLE

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat