PALODENT V3 INTROKIT + 2 x PALODENT V3 INEL U

10 zile
Puncte fidelizare: 46 punct
Momentan Indisponibil
13775
1525.21
1,815.00 RON
(1,525.21 RON fara TVA)
Producator: DENTSPLY SIRONA
? Numarul de puncte pe care le primiti odata ce comandati acest produs. Aceste puncte se contorizeaza in contul Dvs. si le puteti folosi pentru a plati, total sau partial, comenzi viitoare.
Puncte fidelizare:
46 punct
Sistemul de matrice Palodent Palodent V3 este cel mai nou sistem de matrici sectionale de la Dentsply Sirona. Este destinat utilizarii la nivelul cavitatilor de clasa II, unde furnizeaza contacte previzibile, exacte si un contur natural de restaurare. Avantaje: - Un control mai bun al...

Informatii Utile

Sistemul de matrice Palodent Palodent V3 este cel mai nou sistem de matrici sectionale de la Dentsply Sirona. Este destinat utilizarii la nivelul cavitatilor de clasa II, unde furnizeaza contacte previzibile, exacte si un contur natural de restaurare.

Avantaje:

- Un control mai bun al zonelor de contact.

- Usurinta de plasare.

- Buna vizualizare a campului operator.

- Mai mult pentru confort medic si pacient.

Prezentare:

100 matrici, cate 25 din fiecare marime (3.5 mm, 4.5 mm, 5.5 mm, 6.5 mm), 75 pene, cate 25 din fiecare marime (mici, medii, mari), 30 protectii inteligente care protejeaza dintii adiacenti, cate10 din fiecare marime (mici, medii, mari), 1 inel universal, 1 inel ingust, 1 cleste pentru aplicarea inelului, 1 pensa cu pinten.

GRATUIT: 2 inele U Palodent V3.

Producator:
DENTSPLY SIRONA

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat