Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Protaper Next

Protaper Next: un sistem versatil pentru tratamente endodontice de succes

Alege ace endodontice manuale sau rotative de cea mai buna calitate pentru a putea efectua tratamente de canal la cele mai inalte standarde. Sistemul Protaper Next de la Dentsply Sirona este o solutie optima pentru majoritatea tratamentelor endodontice. Astfel ca, indiferent de nivelul de dificultate al fiecarui caz clinic, fii sigur ca aceste ace Protaper iti vor scurta timpul de preparare a canalelor radiculare, vor imbunatati indepartarea detrisului dentinar, avand un risc foarte scazut de rupere.

Endodontie la cele mai inalte standarde cu produse stomatologice de pe Dentotal.ro

Sistemul Protaper este o gama foarte apreciata de medicii stomatologi si endodonti din intreaga lume, iar de pe Dentotal.ro ai ocazia sa achizitionezi ace endodontice rotative Protaper Next, conuri din hartie, conuri de gutaperca s.a. la preturi foarte avantajoase. In portofoliul nostru gasesti materiale dentare de la Dentsply Sirona pentru tratament de canal, obturatie, cat si retratament endodontic.

Instrumentar stomatologic si consumabile medicale Protaper Next

Gama Protaper Next este ideala pentru medicii endodonti, intrucat imbina flexibilitatea cu inalta performanta. Dintre produsele care nu iti pot lipsi din cabinetul stomatologic amintim acele endodontice rotative Protaper Next 31mm, 25mm, 21mm in variantele X1, X2, X3, X4. Pe langa acestea, iti recomandam sa comanzi si conuri din hartie si conuri de gutaperca. Vestea buna este ca poti comanda rapid si usor orice produse stomatologice iti doresti de pe Dentotal.ro. In plus, beneficiezi de consultanta de specialitate, puncte de fidelizare, reduceri si oferte, dar si transport gratuit oriunde in Romania.

BrandDentsply Sirona VarianteASSORTAT - 4 ace

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 174Lei
  • 573Lei
Stoc
Producatori
Lungime
Prezentare
Alti vizitatori au fost interesati si de: