Transport GRATUIT pentru toate comenzile

SANOSIL S010 AG 10Kg

Scrie o recenzie
ART0007892
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 970 punct
Puncte fidelizare: 29 punct
969.01 Lei
()
+
Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Sanosil S010Ag solutie dezinfectanta, cu actiune biocida, gata de utilizare, pe baza de peroxid de hidrogen si cationi de argint. Actiune asupra aeromicroflorei ( bactericida, fungicida, virulicida si sporicida).
Indicatii:
- Eficienta impotriva bacteriilor gram-pozitive si gram-negative, organismelor formate din spori, virusurilor anvelopate si neanvelopate, fungilor si a unui spectru larg de protozoare.
Caracteristici:
- Sanosil S010 este un dezinfectant foarte puternic utilizat pentru dezinfectia diverselor tipuri de suprafete.
- Are la baza o formula dovedita Sanosil H2O2 – Ag, care il face potrivit si pentru utilizare sub forma de atomizare a aerosolilor (cu nebulizatorul Sanosil Q-Jet).
- Dezinfectant pentru suprafete prin stergere si pentru aeromicroflora prin pulverizare.
Principiu de actiune:
- Substanta activa din componenta Sanosil este peroxidul de hidrogen, o substanta cu actiune delicata asupra mediului, solutia utilizata fiind 100% biodegradabila.
- In procesele complexe de productie, substanta este stabilizata si imbogatita cu argint si devine astfel deosebit de eficienta impotriva microorganismelor. - Argintul ramane pe suprafetele tratate dar acesta nu este vizibil cu toate acestea ramanand activ si impiedicand recontaminarea suprafetei.
- Oxigenul (O2) odata separat de peroxidul de hidrogen, ataca membrana microorganismelor in mod direct.
- Reactia chimica dintre oxigen si membrana celulara va deteriora si distruge moleculele bacteriene, in prima etapa, urmand ca acest efect sa fie intensificat de ionii de argint care se fixeaza la legaturile disulfurice ale anumitor proteine, inactivandu-le sau precipitandu-le, in plan secundar.
Prezentare:
Bidon 10kg.

SANOSIL S010 AG are Avizul sanitar TP2 nr 1971BIO/02/12.24 este inscris pe site-ul Ministerului Sanatatii, in Registrul National al Produselor Biocide, cu domeniul de utilizare in unitati sanitare. Dezinfectantul se livreaza in ambalaj original de 10 kg, cu eticheta in lb romana, aprobat de Comisia de Biocide, Fisa Tehnica de Securitate avizata de Comisia de Biocide si Certificat de calitate al producatorului din Elvetia.Nu sunt recenzii

Produse similare
Alti vizitatori au fost interesati si de:
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata