Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

SANOSIL S010 AG 10Kg

16672
969.01 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 815 puncte
Puncte fidelizare: 24 punct
+
Adaugati la favorite

Sanosil S010Ag solutie dezinfectanta, cu actiune biocida, gata de utilizare, pe baza de peroxid de hidrogen si cationi de argint. Actiune asupra aeromicroflorei ( bactericida, fungicida, virulicida si sporicida).
Indicatii:
- Eficienta impotriva bacteriilor gram-pozitive si gram-negative, organismelor formate din spori, virusurilor anvelopate si neanvelopate, fungilor si a unui spectru larg de protozoare.
Caracteristici:
- Sanosil S010 este un dezinfectant foarte puternic utilizat pentru dezinfectia diverselor tipuri de suprafete.
- Are la baza o formula dovedita Sanosil H2O2 – Ag, care il face potrivit si pentru utilizare sub forma de atomizare a aerosolilor (cu nebulizatorul Sanosil Q-Jet).
- Dezinfectant pentru suprafete prin stergere si pentru aeromicroflora prin pulverizare.
Principiu de actiune:
- Substanta activa din componenta Sanosil este peroxidul de hidrogen, o substanta cu actiune delicata asupra mediului, solutia utilizata fiind 100% biodegradabila.
- In procesele complexe de productie, substanta este stabilizata si imbogatita cu argint si devine astfel deosebit de eficienta impotriva microorganismelor. - Argintul ramane pe suprafetele tratate dar acesta nu este vizibil cu toate acestea ramanand activ si impiedicand recontaminarea suprafetei.
- Oxigenul (O2) odata separat de peroxidul de hidrogen, ataca membrana microorganismelor in mod direct.
- Reactia chimica dintre oxigen si membrana celulara va deteriora si distruge moleculele bacteriene, in prima etapa, urmand ca acest efect sa fie intensificat de ionii de argint care se fixeaza la legaturile disulfurice ale anumitor proteine, inactivandu-le sau precipitandu-le, in plan secundar.
Prezentare:
Bidon 10kg.

SANOSIL S010 AG are Avizul sanitar TP2 nr 1971BIO/02/12.24 este inscris pe site-ul Ministerului Sanatatii, in Registrul National al Produselor Biocide, cu domeniul de utilizare in unitati sanitare. Dezinfectantul se livreaza in ambalaj original de 10 kg, cu eticheta in lb romana, aprobat de Comisia de Biocide, Fisa Tehnica de Securitate avizata de Comisia de Biocide si Certificat de calitate al producatorului din Elvetia.Produse similare
Consultanti
Produse noi