Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

  Transport GRATUIT pentru toate comenzile online

UMBRELLA RETRACTOR BUCAL M bucata

18026
7.50 RON (TVA Inclus)
in stoc
10 zile
Pretul in puncte: 7 puncte
+
Adaugati la favorite

Umbrella: retractor de tesuturi moi pentru limba, buze si obraji destinat imbunatatirii confortului general al pacientului, creand si mentinand in acelasi timp un acces clar la zona de lucru.
Avantaje:
- Accesul facil se asociaza cu confortul pacientului;
- Incarcat cu arc mentinand in mod natural si cu finete gura in pozitie deschisa, nu trage sau intinde buzele pacientului, ceea ce este benefic mai ales in cazul pacientilor anxiosi.
- Retractorul Umbrella deschide spatiul dintre buze si obraji intr-un mod care incurajeaza saliva sa se acumuleze la distanta de dinti, imbunatatind astfel accesul.
- Datorita sistemului de retractie inovator al limbii, aceasta se odihneste confortabil in spatele protectiei pentru limba si complet la distanta de zona de lucru.
- De asemenea, retractorul Umbrella vine in intampinarea pacientilor cu reflex de voma intrucat nu initiaza reflexul de voma.
- Barele de protectie modelate anatomic permit utilizatorului sa-si odihneasca mana pe cavitatea bucala a pacientului, fara a cauza disconfort.
Caracteristici:
- Usor de plasat si ramane cu siguranta la locul sau daca este nevoie de un control al ocluziei.
- In mod alternativ, el poate fi utilizat in combinatie cu un bloc de ocluzie, in timp ce limba se odihneste confortabil in spatele protectiei pentru limba.
- De unica folosinta.
- Disponibil in varianta de dimensiune M.
- Recomandat pentru o varietate de proceduri, cum sunt restaurarile de clasa a II-a, sigilari, adeziune ortodontica, albire dentara etc.
- Asigura un acces facil, predictibil si o retractie confortabila a buzei, obrazului si a limbii.
Prezentare:
Bucata, marime M.

Producator:
ULTRADENT
Produse similare
Consultanti
Produse noi