Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Compozit dentar pentru cimentare Variolink Esthetic DC Starter Kit Ivoclar

Scrie o recenzie
ART0012768
Momentan indisponibil
10 zile
Pretul in puncte: 928 punct
Puncte fidelizare: 28 punct
927.18 Lei
()

Dentotal Protect va adăuga adresa de e-mail într-o listă specială de corespondență pentru acest produs. Odată ce produsul revine în stoc, veți primi automat un e-mail despre acesta și adresa dvs. de e-mail va fi eliminată din lista de corespondență a produsului.

Angajați din cadrul companiei cu acces în utilizarea panoului de administrare al magazinului ar putea să vă acceseze datele. Vă apreciem intimitatea, astfel încât accesul la date este furnizat pe baza nevoii de cunoaștere pentru a putea opera magazinul.

Dacă decideți că nu mai doriți să utilizați magazinul nostru și doriți să aveți datele personale eliminate din baza noastră de date (sau dacă doriți să obțineți toate datele personale asociate contului dvs. pe care le avem), trimiteți un e-mail la adresa personaldata@dentotal.ro. Drepturile pe care le puteți exercita oricând sunt: dreptul la informare; dreptul de acces la date; dreptul de intervenție asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare sau ștergere); dreptul de opoziție; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Adauga la favorite
Transport GRATUIT
Multiple metode de plata

Compozit pentru cimentari definitive Variolink Esthetic DC Starter Kit Ivoclar

Compozit cu dublu mecanism de priza pentru cimentarile permanente. Bazat pe formulele compozitelor pentru cimentare Variolink II si Variolink Veneer, Variolink Esthetic reprezinta noua generatie de compozite pentru cimentare.

Indicatii:

  • Cimentari permanente pe ceramica de sticla, ceramica de sticla pe baza de disilicat de litiu si restaurari compozite (inlay, onlay, fatetari)

Avantaje:

  • Fluorescenta naturala
  • Indepartare usoara si precisa a reziduurilor
  • Flexibil, consistent in functie de situatia clinica - o combinatie ideala intre stabilitate si fluiditate
  • Radiodiagnostic excelent
  • Fara amine


Prezentare:

Variolink Esthetic DC Starter Kit: Variolink Esthetic DC (neutral) 1x 2.5g + Variolink Esthetic Try-In Paste (neutral) 1x 1.7g + Adhese Universal VivaPen 1x 0.5ml + Monobond Plus 1x 1g + Liquid Strip 1x 2.5g + alte accessorii (varfuri mixare, varfuri aplicatoare si instructiuni de utilizare)

Brand
Ivoclar Vivadent
Clasificare
Cabinet
Vezi produse similare

Nu sunt recenzii

Produse similare
Cele mai populare


Transport GRATUIT

la orice comanda

Service si garantie

pentru produse si echipamente


Calitate premium

si producatori de top

Consultanta si suport

de specialitate

Puncte de fidelizare

pentru fiecare comanda efectuata