VITA ENAMIC STAINS KIT

12832
Momentan indisponibil
10 zile
Puncte fidelizare: 65 punct
2,180.45 RON
()
Transport GRATUIT
Metode de plata

VITA ENAMIC - prima ceramica dentara hibrida din lume, cu o structura duala care combina toateavantajele ceramicii si compozitului.

Caracteristici:
- Pe langa rezistenta deosebita VITA ENAMIC este extrem de elastica si mai putin sfaramicioasa decat ceramica dentara pura, rezistenta la abraziune fiind superioara materialelor compozite conventionale. Prin urmare are caracteristici echivalente dentitiei naturale. In plus, ofera rezultate de inalta precizie si stabilitate.
- VITA ENAMIC poate fi prelucrata cu sistemele Sirona CEREC si in Lab, constructia realizandu-se in mod obisnuit. In comparatie cu ceramica pura, frezarea poate fi realizata mai rapid si cu uzura redusa a instrumentelor.
- Cu seturile de lustruire aferente VITA, materialul poate fi lustruit foarte rapid. Ca optiune, glazurarea se poate realiza si cu o unitate de fotopolimerizare. Pentru caracterizarea restuararilor se pot folosi culori de pictura fotopolimerizabile. Proprietatile de refractare excelenta a luminii asigura un rezultat deosebit de estetic al restaurarilor VITA ENAMIC cu un joc natural de culori.
- Ceramica hibrida VITA ENAMIC poate fi folosita imediat dupa frezare si nu necesita prelucrare suplimentara.

Prezentare:
Set: 6 flacoane x 2g (alb, galbui, maro, kaki, albastru si negru); 1 flacon x 20ml Stains lichid;1 flacon x 20ml Glaze lichid; 1 flacon x 50ml lichid degresant; 20 microaplicatoare de unica folosinta; 2 perii nr. 1; placa mixare de culoare neagra; spatula mixare cu 2 capete.

Producator:
VITA
Produse similare
Cele mai populare
Transport GRATUIT

pentru toate comenzile online

Service si garantie

pentru produse si echipamente

Returnare produse

posibilitatea de a returna cumparaturile