Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

VITA

Vita - Foloseste consumabile calitative pentru laboratorul de tehnica dentara!

Brandul VITA Zahnfabrik a devenit un etalon  recunoscut la nivel international pentru calitate superioara si rezultate surprinzatoare intr-un timp redus, fapt dovedit prin prezenta pe pietele din 150 tari. Indiferent ca ne gandim la dinti pentru proteze sau materiale ceramice, semifabricate CAD/ CAM sau ceramica de presare, cuptoare ori materiale dentare, toate solutiile oferite de aceasta companie sunt dezvoltate pentru a obtine eficienta maxima. Atentia la detalii si minutiozitatea au fost pilonii pe care s-a cladit succesul acestei companii ce ofera beneficii reale si reuseste sa convinga ca orice dorinta este realizabila.

VITA - etalon in materie de culoarea dintilor

De cand a fost infiintata in 1924, Germania, VITA Zahnfabrik s-a axat pe implinirea necesitatilor pe care medicii, tehnicienii si pacientii le-ar avea. A revolutionat industria stomatologica in anul 1962 cand a introdus primul sistem de fatetare metalo-ceramica, prescurtat VTK, cu ajutorul caruia si-a pus amprenta in istoria medicinii dentare moderne. Cativa ani mai tarziu a fost brevetat Vita Classical A1-D4, sistem ce a reprezentat un prim standard de uniformitate a nuantei pentru proteze obtinute din materiale incrucisate, utilizat inclusiv de catre stomatologii de astazi. La momentul actual patru din cinci valori de nuante sunt supuse standardelor de culoare impus de VITA. Au continuat sa surprinda si sa revolutioneze, astfel ca in prezent au un portofoliu extins ce curprinde hibridul din ceramica VITA Enamic, ceramica-sticla armata cu zirconiu, VITA Suprinity si multe alte inovatii. Putem spune ca in timp au reusit sa gaseasca echilibrul perfect intre calitate si estetica, plusand cu usurinta de utilizare, iar de aceea se pot mandri cu restaurarea a peste 30 milioane de zambete in intreaga lume.

Cu VITA devii un profesionist in tehnica dentara

Fiind un pionier in industria stomatologica, VITA isi focuseaza atentia pe progresul colaboratorilor, astfel ca a infiintat un centru de dezvoltare si cercetare, colaborand cu diferite institutii universitare, medici stomatologi profesionisti si tehnicieni dentari pentru a promova o cultura medicala la cele mai riguroase standarde. Opereaza inclusiv academii, un centru de formare pentru CAM/ CAD si presteaza cursuri pentru personalul medical din cabinetele sau laboratoarele dentare.

CHEIE DE CULORI VITA 3D

397.57 Lei
()

CUPTOR VITA VACUMAT 6000M

19,190.07 Lei
()
Afiseaza urmatoarele 33 produse
Clasificare
Categorii
    Afiseaza toate (12)
Pret

Lei  –  Lei

  • 11Lei
  • 70290Lei
Stoc
Culoare
Gramaj
    Afiseaza toate (11)
Nuanta
    Afiseaza toate (37)
Prezentare