ZETA 1 ULTRA 5L (5x1L) + GRATUIT ZETA 3 SOFT 750ml

10 zile
Puncte fidelizare: 11 puncte
in stoc
17290
-14%
ZETA 1 ULTRA 5L (5x1L) + GRATUIT ZETA 3 SOFT 750ml
435.00 RON 365.55 RON (Pret fara TVA)
Pret vechi: 504.91 RON
Producator: ZHERMACK
Detergent si dezinfectant concentrat, fara aldehide, cu spectru larg de actiune. Indicatii: - Curatarea si dezinfectarea la nivel inalt a instrumentarului stomatologic chirurgical si rotativ, inclusiv a celui delicat (bisturie, pense, pensete, freze, oglinzi, sonde)....
+

Detergent si dezinfectant concentrat, fara aldehide, cu spectru larg de actiune.

Indicatii:

- Curatarea si dezinfectarea la nivel inalt a instrumentarului stomatologic chirurgical si rotativ, inclusiv a celui delicat (bisturie, pense, pensete, freze, oglinzi, sonde).

Caracteristici:

- Actiune: bactericida, fungicida (inclusiv bacilul tuberculozei), virucida (inclusiv HIV, HBV, HCV), activ pe virusul gripal H1N1.

Mod de actiune:

Acest produs nou si extrem de eficient poate fi utilizat in doua moduri.

1. Un spectru larg de actiune este garantat printr-o nouă metoda de utilizare, concentratie de 2% timp de 60 minute într-o baie statica sau timp de 30 minute la 35° C intr-o baie cu ultrasunete.

2. Pentru dezinfectarea rapida cu spectru de actiune restrans, Zeta 1 Ultra poate fi utilizat in concentratie de 1% timp de 15 minute intr-o baie statica pentru a realiza o actiune bactericida si virucida limitata (HIV, HBV, HCV).

Avantaje:

- Non coroziv.

- Fara aldehide.

- Solutia gata preparata este stabila pentru maximum o saptamana (in situatia in care instrumentele sunt deosebit de contaminate cu sange, saliva sau tesuturi organice, se inlocuieste solutia frecvent)

Prezentare:

5 bidoane x 1000 ml solutie concentrata.
GRATUIT: Zeta 3 Soft 750ml

Producator:
ZHERMACK

Informatii Utile

Accesorii

Produse relevante

Cumparatorii au mai achizitionat