KLOCKNER® IMPLANT SYSTEM

Since 1987 bringing science to implantology

Vega®

Implantul conceput pentru a proteja osul cortical. Conexiunea conică cu hexagon de repoziționare ce asigură o sigilare perfectă a conexiunii implanto-protetice. Realizat din OPTIMUM® – o nouă generație de titan cu proprietăți mecanice îmbunătățite cu peste 64%.

Soluții Protetice

Componentele protetice ale sistemului Klockner® garantează o conexiune implanto-protetică durabilă și sigură, oferind soluții complete pentru fiecare caz în parte.

ContacTI®

The surface that the bone was waiting for. Suprafața bioactivă care accelerează stabilitatea biologică. Permite încărcarea definitivă a implantului în doar 4 săptămâni. Ideal pentru immediate loading, încărcare rapidă și pentru pacienții cu grad de risc crescut.

Kit GBR

Kit-urile GBR (Regenerare Osoasă Ghidată) reprezintă soluții simple proiectate de Klockner® pentru a rezolva fiecare caz, de la început până la sfârșit.

Cone Essential®

Siguranță biologică cu rezultate durabile. Stabilitate primară excelentă.

Sistem protetic complet și intuitiv.

Suprafață “shot blasting” brevetată de Klockner® din 1993.

Penguin RFA

Dispozitiv medical care monitorizează procesul de osteointegrare și măsoară stabilitatea implanturilor în orice fază a tratamentului. Permite reducerea timpilor de tratament și tratarea pacienților cu risc. Metodă susținută de peste 700 de studii de specialitate.

Avantaje KLOCKNER® IMPLANT SYSTEM

1. PLATFORM SWITCHING

Zona crestală a implantului a fost proiectată pentru a realiza o etanșeizare biologică în conformitate cu principiul “platform swiching”, generând o sigilare optimă pentru a preveni resorbția osoasă cauzată de infiltrarea bacteriană.

3. CON EXTERN

  • Proiectarea conică a implantului în porțiunea sa coronară permite o mai bună distribuție a sarcinii spre țesutul osos adiacent.
  • Stresul din porțiunea crestală care apare la încărcarea implantului este disipat și astfel contribuie la menținerea nivelului osului marginal.

2. HEXAGON

  • Facilitează manipularea clinică și poziționarea corectă a componentelor;
  • Optimizarea preciziei de adaptare între hexagonul intern al implantului și hexagonul bontului protetic;
  • Minimalizarea mișcărilor circulare dintre implant și componentele protetice.

4. CON INTERN

Conul intern al implantului VEGA® a fost proiectat cu o angulație de 10°, ceea ce permite:

  • Optimizarea ajustării dintre conul implantului și conul componentelor protetice.
  • Creșterea stabilității mecanice și distribuția omogenă a forțelor de încărcare în timpul fazelor de lucru.
  • Rezistență ridicată a joncțiunii implant-bont la micro-mișcări.
  • Facilitarea introducerii și orientării diferitelor componente protetice.
  • Minimizarea interfeței dintre implant și bont ceea ce previne colonizarea bacteriană în interiorul implantului.

CORPUL IMPLANTULUI

Implantul VEGA® are filet dublu spiralat și este ușor de inserat. Acest lucru face posibilă amplasarea lui in deosebit de sensibile, datorită designului total atraumatic al zonei apicale și a diferitelor lungimi disponibile. Miezul progresiv acționează ca un compactor osos care conferă o mare stabilitate primară chiar și în osul cu o densitate scăzută. Datorită designului și respectării principiilor fiziologice ale țesuturilor, implantul nu numai că este capabil să păstreze nivelul crestelor osoase, ci și să faciliteze osteointegrarea rapidă, acest lucru și datorită tratamentului special al suprafeței.