Implant Cone Essential®

Este unul dedicat pentru lucrul cu țesuturi moi și secțiuni anatomice compromise de probleme cronicizate.

Cazurile dificile, cu necesitate de intervenții chirurgicale și/sau protetice complexe, au acum o speranță de rezolvare mai ridicată, odată cu inovația adusă de sistemul implanturilor Cone Essential®.

Implantul este compatibil cu zonele anatomice compromise în special datorită gradului înalt de personalizare: este format dintr-un apex non-traumatic și vine într-o varietate de lungimi.

Designul este creat pentru prindere la nivelul cervical, ceea ce permite implantarea prin SST (Semi-Submerged Technique), generând astfel o sigilare biologică optimă și o stabilitate deosebită chiar și în țesut osos cu densitate scăzută.

Implantul de tip Cone Essential® este disponibil în două versiuni:

Cone Essential® de 0.7 mm, destinat implantării în secțiuni anterioare fragilizate, inclusiv cele cu gingii retrase, translucente etc.

Cone Essential® de 1.5 mm, ideal pentru a fi folosit în zone posterioare compromise, chiar și cu limitări estetice, hipertrofie gingivală sau proteze.

Folosind materiale biologice specializate, acest implant reușește să construiască rezultate perfect imobile și durabile, chiar și în condițiile unul țesut osos aflat într-o stare degradată.

RESURSE

Descărcați specificațiile tehnice şi descrierea protocolului chirurgical:

Cone Essential QUICK GUIDE
Surgical Sequence

Cone Essential Implants

Essential Cone Implant Prosthodontic system

Essential Cone Implant Prosthodontic system