Implanturile Vega® – Klockner® Optimum

Implanturile Vega® au fost create de Klockner® pe baza rezultatelor a peste 30 de ani de cercetări, având că scop principal inserția ușoară și stabilitatea primară ridicată.

Implantul Vega® și Klockner® Optimum reprezintă standarde de inovație, siguranță, simplitate și estetică

Implantul Vega® cu conexiune internă con-hexagon este conceput pentru protejarea crestei osoase și garantează o sigilare perfectă a țesuturilor moi în jurul implantului.

Implanturile Vega® sunt disponibile în patru diametre: 3.0 mm3.5 mm4.0 mm și 4.5 mm. Toate patru opțiunile beneficiază de principiul platform switch (schimb de platformă), pentru o izolare și sigilare optime. Astfel, riscul de contaminare bacteriologică prin orificiul de conectare este eliminat, iar pacienții nu vor dezvolta probleme de resorbție osoasă cauzată de infecții.

Folosind materialul brevetat Optimum®, noua generație de titan medical 4 CP prelucrat la rece, acest implant garantează o inserție facilă și o durabilitate îndelungată

Datorită tehnologiei Optimum®, avem Micro Vega® (implant de 3 mm, potrivit pentru cele mai delicate proceduri de reabilitare) și Narrow Vega® (implant de 3,5 mm, potrivit pentru toate situațiile clinice).

Implantul Vega® este conceput pentru a proteja osul crestal și previne pierderea osoasă. Inovația materialelor folosite a dus la o creștere a limitei de elasticitate și a durabilității mecanice cu 64%, în comparație cu implanturile obișnuite.

VEGA QUICK GUIDE Surgical Sequence

VEGA IMPLANTS