Trusa chirurgicală Klockner®

Trusa chirurgicală Klockner® este creată pentru a asigura un acces simplu şi uşor la instrumentele chirurgicale folosite pentru prepararea osului şi inserarea implantului dentar. Asigură o organizare adaptabilă pentru nevoile medicului ţinând cont de necesităţile fiecărei proceduri. Cutia şi recipientul trusei chirurgicale sunt confecționate dintr-un material durabil şi rezistent la sterilizări repetate.

Inspiră toate calităţile Klockner®: excelenţă şi durabilitate!

Trusa Klockner® complementează secvența chirurgicală pentru fiecare diametru al implantului dentar.

Trusa Klockner® prezintă un protocol logic, ușor de urmărit, codat coloristic și cu marcaje speciale, cu scopul de a asista în orice etapă chirurgicală, economisind timp și efort.

Trusa chirurgicală Klockner® are avantajul de a nu ocupa mult spațiu. Configurația asigură acessibilitate și manevrare ușoară fără un obstacol atunci când este plasată lângă pacient. De asemenea, este configurată în așa fel încât oferă un ghid simplu, pas cu pas, pe parcursul procedurii.

Trusa chirurgicală Klockner® este potrivită pentru toate stilurile de lucru și nevoile individuale ale fiecărui medic dentist. Este completă, asigurând toate instrumentele necesare atât pentru partea chirurgicală cât și pentru partea protetică.

Este vizibil numele fiecărei componente şi este organizată după culoare pentru un aspect vizual practic – fiecare culoare corespunde diametrului implantului. Toate instrumentele sunt plasate cu un singur scop: eficienţă.