Accesorii imprimante 3D

Sunt 43 produse.

Se afiseaza 1-30 din 43 produs(e)

Descopera accesorii imprimante dentare 3D. Tot ce ai nevoie pentru laboratorul tau pe dentotal.ro

Tehnica imprimarii dentare 3D a permis multor laboratoare productia proprie de modele sau imbunatatirea si usurarea proceselor. In cazul in care ai ales deja imprimanta 3D potrivita pentru laboratorul tau, este timpul sa te gandesti la accesoriile necesare. In aceasta categorie, vei descoperi atat accesorii, cat si consumabilele necesare acestui proces, precum materiale si rasini biocompatibile. Solutiile pe care imprimarea dentara 3D le propune sunt usor de integrat in laboratorul sau clinica ta, iar beneficiile sunt pe masura. Majoritatea implantelor 3D permit schimbarea materialului in doar cateva secunde, prin urmare nu exista limitari in ceea ce priveste aplicatiile.

Materiale si rasini dentare pentru printarea 3D a modelelor dentare

Descopera intreaga gama de materiale si rasini dentare de cea mai buna calitate. Pe dentotal.ro, descoperi materiale pentru o gama larga de aplicatii, care iti vor permite printarea 3D a gutierelor, a dispozitivelor de tip Try-In, pentru verificarea inregistrarii muscaturii si a ocluziei, dar si materiale biocompatibile pentru coroane si punti. De asemenea, rasina pentru imprimare dentara este disponibila in mai multe variante: pentru reproducerea gingiei false, pentru producerea bazelor de proteze, pentru printarea 3D a machetelor de cape, coroane, punti, incrustatii, etc.

Tehnologie si inovatie cu Dentotal

Materialele dentare biocompatibile si rasinile fotopolimerizabile sunt validate clinic pentru o serie de aplicatii dentare si sunt dezvoltate la cele mai inalte standarde din industrie. Pe langa aceste materiale, care reprezinta consumabile pentru laborator, exista cateva alte accesorii care iti vor fi de folos in procesul printarii dentare 3D, precum tavita din rasina. Comanda acum si bucura-te de aplicatii dentare digitale. Ai parte de viteza, eficienta si precizie imbunatatite la costuri reduse. In plus, pe dentotal.ro beneficiezi de preturi avantajoase, iar transportul este gratuit pentru toate comenzile.