Freze diamantate

Sunt 93 produse.

Se afiseaza 1-30 din 93 produs(e)

Freze diamantate utilizate in stomatologie

Instrumentarul pentru cabinetul dentar trebuie sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, astfel incat fiecare lucrare dentara efectuata sa fie perfect estetica si functionala. La Dentotal gasesti instrumente stomatologice de la producatori renumiti pe piata internationala: Coltene, Mani, Microdont sau SS White. Asigura-te ca adaugi in cos un set freze diamantate necesare pentru preparare fatete dentare, restaurare coronara, odontoterapie, taiere coroane din zirconiu s.a.

Afla cum alegi freze diamantate pentru clinica stomatologica

Ca dentist trebuie sa tii cont de ce freze diamantate alegi. Iti recomandam sa optezi pentru ustensile stomatologie pentru turbina in functie de model: conica, cilindrica, sferica, flacara, inlay/ onlay, pentru copii, con simplu, con dublu s.a. Este important sa ai in vedere cand alegi frezele si diametrul acestora. Granulatia ustensilelor este indicata de culoarea de la baza frezelor diamantate dentare, astfel ca gasesti: verde (grosiere), albastru (standard), rosu (fine), galben (extrafine). Nu in ultimul rand, viteza maxima de rotatie la care poate fi utilizata freza dentara pentru turbina stomatologica este important de verificat.

Cumpara instrumentar stomatologic de la Dentotal!

Daca deja ai ales freza dentist potrivita, atunci ce iti mai ramane de facut este sa comanzi online de pe Dentotal.ro. Achizitionand din magazinul nostru online instrumentar precum freze stomatologie ai acces la preturi avantajoase, puncte de fidelizare, dar si transport gratuit in orice perioada a anului, asa ca nu va mai trebui sa astepti Black Friday sau alte reduceri pentru a cumpara ieftin, dar la o calitate premium.