Aliaje de argint

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Restaurari coronare durabile cu aliaje de argint

Opteaza pentru aliaje de argint in cazurile care necesita restaurari durabile si de inalta calitate, in special in zonele posterioare ale cavitatii bucale. Ideale pentru obturatiile dentare definitive, nefizionomice, aceste aliaje ofera o rezistenta crescuta si costuri destul de reduse.

Aliajele cu un continut ridicat de argint ofera o duritate crescuta, asigurand in acelasi timp si biocompatibilitate. Argintul este adesea folosit in combinatii cu alte metale, precum staniu, cupru si mercur, pentru obtinerea unor amalgamuri cu proprietati superioare, cum ar fi o rezistenta initiala mare si reducerea riscului de fracturi.

Aliajele dentare vin in ambalaje usor de folosit

In oferta Dentotal gasesti aliaje de argint de calitate superioara ce contin particule de diverse forme, spre exemplu sferice sau neregulate, pentru a acoperi o gama cat mai variata de nevoi. Opteaza pentru aliaje care combina argintul cu zinc, staniu sau doze calculate de mercur, pentru o eficienta cat mai mare si longevitate sporita. Amalgamurile dentare vin pre-dozate, sub forma de capsule de diferite gramaje pentru a asigura o manevrare cat mai rapida si usoara. Poti opta pentru capsule ce contin o singura portie sau capsule pentru portii multiple, in functie de necesitatile tale.

Dentotal - Amalgamuri dentare la preturi avantajoase

Descopera gama noastra variata de aliaje de argint calitative, cu un timp de condensare redus, pentru un tratament stomatologic cat mai rapid si eficient. Opteaza pentru consumabile de la producatori de top si ofera-le pacientilor tai o experienta placuta si restaurari coronare durabile.

Dentotal iti ofera preturi avantajoase si transport gratuit pentru orice comanda. In plus, toate cumparaturile tale iti asigura puncte de fidelizare pe care le poti folosi pentru a obtine reduceri la comenzile tale ulterioare. Alege-ti aliajele dentare de care ai nevoie, precum si alte instrumente si accesorii pentru cabinetul tau si comanda-le rapid cu doar cateva click-uri.