Obturatii provizorii

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-26 din 26 produs(e)
DuoTEMP 5ml Coltene DuoTEMP 5ml Coltene -22,03%

DuoTEMP 5ml Coltene

DuoTEMP 5ml Coltene

102,47 lei ( -22% ) 79,90 lei Pret
In stoc

Tratamente stomatologice optime cu materiale calitative pentru obturatii dentare provizorii

Atunci cand realizezi tratamente stomatologice complexe pe parcursul a mai multe sedinte, poti avea nevoie de aplicarea unor materiale pentru obturatii dentare provizorii. Pentru a te asigura de eficienta tratamentului, alege intotdeauna sa lucrezi cu materiale de calitate superioara care sa nu irite tesuturile si sa faca priza in timp util. De asemenea, este necesar ca materialele cu care lucrezi sa reziste in timpul procesului de masticatie si sa fie usor de inserat si de inlaturat. La Dentotal gasesti o gama variata de produse pentru obturarea provizorie a cavitatilor dentare. Alege dintre branduri de top precum GC, Voco sau Prevest.

Alegerea produselor de obturatie potrivite

In functie de tipul de restaurare pe care o efectuezi, poti avea nevoie de materiale ce asigura o obturatie de scurta durata sau una care sa reziste pentru o perioada mai lunga, spre exemplu cateva luni. In portofoliul nostru gasesti atat materiale cu o consistenta moale, care se aplica rapid doar cu ajutorul unui fuloar, dar si materiale elastice care se aplica prin fotopolimerizare timp de 10-20 de secunde. Ai la dispozitie produse pentru obturatii dentare provizorii cu diferite proprietati, precum rezistenta mare la uzura, aderenta excelenta sau elasticitate crescuta, astfel incat sa te poti plia cat mai bine pe nevoile pacientilor tai.

Comanda in siguranta de la Dentotal

Refa stocul de consumabile din cabinetul dentar intr-un mod cat mai simplu, plasand o comanda in magazinul nostru online. In oferta noastra gasesti o gama variata de materiale pentru obturatii dentare provizorii, precum si alte produse si instrumente folosite pe parcursul procedurilor stomatologice.

Cumpara rapid si te bucuri de calitate premium la preturi competitive. In plus, pentru fiecare comanda plasata beneficiezi de transport gratuit si puncte de fidelizare care se transforma in reduceri substantiale la comenzile viitoare.