Oala termo-baro

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Alege o oala termo-baro performanta pentru laboratorul tau de tehnica dentara

Realizeaza operatiunile de polimerizare a materialelor cu care lucrezi in laboratorul de tehnica dentara intr-un mod cat mai eficient, optand pentru o oala termo-baro de calitate superioara. Ideal pentru polimerizarea materialelor acrilice sau compozite, acest echipament te ajuta sa obtii coroane si punti calitative si rezistente care sa asigure o satisfactie crescuta a pacientilor. Opteaza pentru modele de top produse de branduri renumite, precum Fino, si atinge un nivel cat mai inalt de performanta. In oferta Dentotal gasesti echipamente de termo-baro polimerizare la preturi avantajoase pentru ca tu sa-ti echipezi laboratorul rapid cu aparatura de top de care ai nevoie.

Termo-baro polimerizatoarele moderne ofera o precizie sporita

Magazinul online iti pune la dispozitie o gama diversificata de modele moderne, pentru ca tu sa te bucuri de un proces de lucru cat mai eficient. Opteaza pentru o oala termo-baro echipata cu un microprocesor de inalta precizie si vei putea controla cu usurinta timpul de polimerizare. Modelele de ultima generatie au temperatura programabila, astfel incat tu sa poti modifica cu usurinta conditiile de lucru in functie de materialele cu care lucrezi.

Sisteme de termo-baro polimerizare de top la Dentotal

In portofoliul Dentotal gasesti echipamente de termo-baro polimerizare realizate din materiale de inalta calitate. Alege o oala termo-baro cu camera de polimerizare din otel inoxidabil ce permite folosirea de articulatoare sau chiuvete, astfel incat sa poti obtine proteze mobile calitative. Seteaza cu usurinta timpul si temperatura la care sa se desfasoare procesul de polimerizare si realizeaza lucrari impecabile, care rezista in timp.

Comanda rapid materialele si echipamentele de care ai nevoie in laboratorul de tehnica dentara si beneficiezi de calitate premium si transport gratuit la orice comanda. In plus, echipamentele din oferta noastra includ service si garantie pentru a-ti asigura o experienta cat mai placuta.