Glassionomeri

Sunt 43 produse.

Se afiseaza 1-30 din 43 produs(e)

Glassionomeri de calitate pentru restaurari dentare durabile

Obtine rezultate excelente atunci cand realizezi restaurari coronare, reconstituiri de bonturi sau sigilari de santuri si fosete, utilizand glassionomeri de calitate din oferta Dentotal. Noi iti oferim diverse tipuri de ciment ionomer de sticla ce asigura o radioopacitate buna si o biocompatibilitate crescuta. Alege materiale pentru restaurare coronara care elibereaza o cantitate mare de fluor si asigura o priza potrivita in mediu umed si ofera-le pacientilor tai rezultate cu un aspect natural si rezistenta crescuta in timp. Folosind glassionomerul potrivit poti realiza atunci cand doresti obturatii durabile intr-o singura etapa, fara a folosi conditioner si fara nevoia de a aplica mai multe straturi. In plus, acest tip de material iti permite sa lucrezi si cu matrici metalice pentru restaurari cat mai reusite.

Paleta larga de culori si branduri de ciment ionomer de sticla

Pentru a asigura rezultate impecabile din punct de vedere estetic, iti punem la dispozitie o gama variata de glassionomeri de la producatori de top precum GC, 3M sau Spofa Dental. Gasesti produse ce ofera o translucenta crescuta, care permit obtinerea unei potriviri perfecte a restaurarii cu structura naturala a dintelui. Alege dintr-o varietate de nuante disponibile, de la nuanta Vita A pana la D. Gasesti cutii cu capsule de glassionomer cu o sigura nuanta sau culori asortate, pentru a acoperi orice preferinta.

Alege Dentotal pentru o experienta imbunatatita

Fie ca ai nevoie de glassionomeri de calitate superioara sau de alte materiale si ustensile pentru restaurare coronara, la Dentotal e simplu sa gasesti produsele care se potrivesc nevoilor tale. Comanda simplu si rapid produse de calitate premium, iar noi iti oferim transport gratuit la orice comanda. In plus, comenzile tale iti aduc si puncte de fidelizare, cu care poti achita partial sau in totalitate produse din oferta noastra la comenzile viitoare. Daca ai nevoie de mai multe informatii, apeleaza cu incredere la consultantii nostri de specialitate.