Micromotoare endodontice

Sunt 43 produse.

Se afiseaza 1-30 din 43 produs(e)

Micromotoare endodontice moderne pentru tratamente de canal reusite

Alege sa folosesti micromotoare endodontice in timpul procesului de preparare a canalelor radiculare si mareste sansele de succes ale tratamentului endodontic. Ideale pentru curatarea si instrumentarea canalelor, aceste dispozitive pentru tratament endodontic ofera numeroase avantaje precum utilizare silentioasa, design modern si usor si functionare independenta. In oferta Dentotal gasesti o gama diversificata de aparatura pentru tratament endodontic de la branduri calitative precum Guilin Woodpecker, Denjoy sau Kerr Endodontics. Opteaza pentru micromotoare versatile care se conecteaza usor la apex-locatorul pe care il ai sau dispozitive cu apex-locator integrat pentru o eficienta crescuta.

Portabilitate si vizibilitate sporite cu un micromotor endodontic wireless

Utilizarea de micromotoare endodontice echipate cu piese de mana fara fir este ideala atunci cand ai nevoie de o manevrare usoara sau cand vrei sa schimbi rapid device-ul de la un unit la altul. Echipamentele endodontice moderne ofera, in general, un design ergonomic de dimensiuni reduse ce iti sporeste confortul. In plus, datorita dimensiunilor mici ale aparaturii, te bucuri si de o vizibilitate crescuta a campului de lucru in timpul procesului de instrumentare.

Alege aparatul potrivit pentru un tratament de canal personalizat

Atunci cand folosesti micromotoare endodontice moderne ai o varietate de optiuni care te ajuta sa efectuezi un tratament cat mai bun. Unele produse permit adaugarea de programe noi pentru anumite tipuri de ace dar si personalizarea dimensiunilor sau a numarului de rotatii pe minut. De asemenea, majoritatea device-urilor ofera programe pre-setate pentru o eficienta cat mai mare.

Descopera oferta noastra variata de micromotoare pentru interventii endodontice si asigura-le pacientilor tai o ingrijire orala de top. Iti oferim preturi competitive si livrare gratuita pentru toate comenzile. Iar daca ai nevoie de mai multe informatii, beneficiezi de consultanta si suport de specialitate pentru ca tu sa-ti gasesti cat mai rapid produsele potrivite.