Siliconi de condensare

Sunt 34 produse.

Se afiseaza 1-30 din 34 produs(e)

Alege siliconi de condensare de calitate pentru amprente dentare reusite

Realizeaza amprente dentare optime pentru coroane, punti, inlay-uri, onlay-uri si alte tipuri de restaurari optand pentru siliconi de condensare cu proprietati bine definite din oferta Dentotal. Alege materiale de amprentare calitative care ofera o reproducere cat mai fidela a detaliilor, permitandu-i tehnicianului dentar sa creeze lucrari dentare cu un grad mare de compatibilitate, care-i asigura pacientului un confort ridicat. In portofoliul nostru gasesti siliconi ce prezinta proprietati excelente pe toata durata timpului de lucru si care asigura o compresie redusa a mucoasei si o duritate optima dupa priza.

Materialele de amprentare moderne sunt usor de folosit

Atunci cand alegi sa lucrezi cu siliconi de condensare de ultima generatie te bucuri de o multitudine de avantaje. In oferta noastra gasesti siliconi dezinfectabili care permit ajustarea timpului de lucru si ofera o vascozitate potrivita, astfel incat nu exista riscul sa curga in regiunea oro-faringiana. Materialele moderne folosite pentru amprentare asigura si un confort sporit pentru pacienti, permitand o respiratie normala. Poti opta chiar si pentru siliconi cu diverse arome, astfel incat procesul de amprentare sa fie unul cat se poate de placut pentru pacientii tai.

Dentotal iti ofera o gama larga de produse de amprentare

Fie ca amprentezi suprafete cu edentatie totala sau partiala, la Dentotal gasesti cu usurinta materiale de calitate premium care-ti asigura rezultate optime. Noi iti punem la dispozitie o varietate larga de siliconi de condensare de inalta calitate de la branduri cu renume in domeniu, precum Zhermack, 3M, Kulzer sau Coltene. Alege materialele potrivite pentru amprente functionale, amprente anatomice sau lucrari provizorii si beneficiezi de preturi avantajoase.

Dentotal iti vine in ajutor cu suport si consultanta de specialitate pentru ca tu sa alegi cu usurinta produsele cele mai potrivite pentru nevoile tale. Comanda online in siguranta si bucura-te de transport gratuit si puncte de fidelizare pentru fiecare comanda.